2020-01-13 63 views
令人失控的芝士雞煲。初時聽到用「芝士」做膽既雞煲令人感覺好肥 試過後此雞煲滿有驚喜,而且唔膩 這裏並非任點任食的火鍋料理,逐樣單點,食物質素更加有水準。重頭戲 芝士雞煲 睇見都覺得正到流口水  雞件好大件 淡淡肉,肉質好滑,充滿芝士及洋蔥味,這個芝士汁又不會覺得好溜,食完雞可以加清湯或芝士湯 打邊爐 滿足到大家胃口食雞煲點可以冇牛肉 手切新鮮牛頸脊(小:$208/大:$298),採用本地牛隻,肉質鮮嫩,牛味香濃既不肥膩 口感一流 另一主角 出前一丁 確實係芝士的好朋友,兩者都吸收了濃濃的芝士汁,食落超惹味還有手打五寳丸方面 好出色 鮮肉比例都比較高,肉質柔軟彈牙 水餃 大大隻 材料豐富 好有水準 坐位方面環境好舒適 侍應服務相當細心整體來說, 這個的火鍋一定來試下呀 雞煲出色外 食物亦有質素尤其是Cheese控的朋友, 一定要來

這裏並非任點任食的火鍋料理,逐樣單點,食物質素更加有水準。

芝士雞煲

手切牛頸脊

還有手打五寳丸方面 好出色 鮮肉比例都比較高,肉質柔軟彈牙
手打五寶丸

水餃 大大隻 材料豐富 好有水準
水餃

坐位方面環境好舒適 侍應服務相當細心

尤其是Cheese控的朋友, 一定要來

2019-12-05
芝士雞煲
手打五寶丸
水餃
  • 黃金芝士雞煲(小)
  • 新鮮牛頸脊
  • 手打五寶丸拼盤