2016-05-15 2352 views
同朋友葉小姐相約到來唱 k,當時已經係下午所以唔包嘢食,但一人包兩杯飲品,因為有個小朋友同場,而小朋友太年幼未懂得唱k,所以特意叫個小吃,諗住同小朋友友一齊食。叫左個絕大多數小朋友都鐘意嘅炸薯條配施華力腸。人食物上枱,原來施華力腸得一邊,係少左啲,但呢個唔係重點,重點係凍嘅!!薯條凍嘅、施華力腸都係凍嘅!最好食嘅竟然係兜茄汁!!因為茄汁應該加左啲糖落去,食不太酸仲帶啲甜甜地。但食物全凍真係好難接受,唔係我誇張,真係連少少餘溫都冇,好似一早整好,由朝早放到下午茶提供俾客咁,連翻炸一下都懶而我又冇勇氣叫佢地翻熱,因驚俾人“加料”

而我又冇勇氣叫佢地翻熱,因驚俾人“加料”