2012-03-15 401 views
星期四同朋友睇醫生後去醫肚,朋友話好耐冇去過樓上cafe啦,所以我們就搵下边間吸引,行下行下見到有一間好似几好,但撘上到去又見到呢間,價錢平d,依家食嘢真的貴左好多,我地入去坐房入面,因為出面係食煙的,不過入面都好臭煙味!我地叫左兩個餐一齊食,卡邦妮意粉同埋aloha蕃茄蛋包飯,飲品要加8蚊包40元或以下飲品,我地叫左一杯焦塘朱古力咖啡及一杯熱柑桔蜜!上邦妮意粉賣相都幾好,都幾多料,味道ok,唔會好creamy好漏,都好香,意粉彈牙,好食, 份量一適中. 另一個aloha蕃茄蛋包飯好大份呀,賣相好特別,好似飯卷咁樣,外面有好多蕃茄汁,試下先,好食喎,飯係好似煎過咁好香有點似飯焦的感覺,跟住入面有一些配料,有冬菇,肉絲等等,飯係炒飯嚟架,好味.我覺得呢個好味一點呀!!飲品正常沒有甚麼特別.我地係度傾計都好relax的,不過真的好大煙味呀! 同埋依家原來d嘢真的好貴,樓上cafe以前好似5-60蚊都食到,依家要差唔多一百蚊啦.

我覺得呢個好味一點呀!!

飲品正常沒有甚麼特別.

2012-03-08