2021-05-31 148 views
泰國金柚鮮蝦沙律🦐泰國金柚好甜,個沙律汁酸酸甜甜好開胃,依間餐廳有加少少椰汁,個味道好特別。好好吃😂泰式青檸鮮爐魚🐟我哋今次揀咗烏頭,啲肉超級滑😍😍😍條魚都好新鮮個湯dd辣同加咗d青檸 好有去泰國嘅感覺,去唔到旅行唯有幻想下啦食咗當去咗呢個超級推薦👍🏻👍🏻👍🏻沙嗲泰式串燒(牛雞🐮🐤)唔會燒得好乾,雞肉仲好嫩滑,牛肉都唔會好乾 芒果糯米飯🥭泰國餐廳唔少得嘅甜品。芒果好甜😍😍另外都要講吓,今次叫咗菠蘿沙冰同西瓜沙冰,係用真正菠蘿同西瓜去整嘅沙冰,冇落好多額外嘅添加糖水,抵讚👍🏻👍🏻總括嚟講,今次慕名而來都冇令我失望,呢個價錢呢個質素真係好抵食。今次點嘅嘢食每一樣都冇令我失望,會再嚟試其他。不過提提大家若果要來食就最好book左位先,因為真係好多人慕名而來

泰國金柚鮮蝦沙律🦐

泰式青檸鮮爐魚🐟
我哋今次揀咗烏頭,啲肉超級滑😍😍😍
條魚都好新鮮
個湯dd辣同加咗d青檸
好有去泰國嘅感覺,去唔到旅行唯有幻想下啦食咗當去咗
呢個超級推薦👍🏻👍🏻👍🏻

沙嗲泰式串燒(牛雞🐮🐤)
唔會燒得好乾,雞肉仲好嫩滑,牛肉都唔會好乾

芒果糯米飯🥭
泰國餐廳唔少得嘅甜品