2021-04-22 1024 views
係PMQ呢個咁文青既環境🧑🏻‍🎨,睇完展覽,絕業要停低嘆杯咖啡,同朋友傾下計Chill下😌Levain bakery 主要賣啲麵包糕點同咖啡。店入面既位置好少,但坐係店外面無甘逼其實仲舒服!.▪️Mocha $50咖啡既包裝好得意,但溫度太高,小心翼翼咁飲甘燙親個嘴🥺 杯mocha落得太多朱古力粉,濃到苦,濃到飲到尾仲見到好多粉未溶哂😂 咖啡味只有少少🤏🏽 而且豆好酸,成杯mocha極度不Balanced,得個苦字!.Latte decaf $42同頭先杯mocha完全相反,完全唔夠熱😂奶泡好多氣孔唔幼滑,而且無沒有拉花圖案!一般!.總括嚟講,都係個句,中環太多出色既coffee shop,我會願意試多次俾多次機會既,但如果質素仍然維持不變,就會嘗試其他選項!=========================..

▪️Mocha $50

Latte decaf $42

同頭先杯mocha完全相反,完全唔夠熱😂
奶泡好多氣孔唔幼滑,而且無沒有拉花圖案!一般!
但如果質素仍然維持不變,就會嘗試其他選項!
=========================

$50 (Tea)