呢次已經係我第二次到訪Hungry Dino😆呢間餐廳周圍都有好多恐龍同森林嘅裝飾佈置 好似去左侏羅紀公園咁🦖🦕 打卡一流 📸黎到Hungry Dino 就緊係要點佢地主打嘅腐皮壽司啦 甜甜嘅腐皮壽司總係令人難以抗拒🤤今次叫左5款腐皮壽司:🍴炙燒洋蔥忌廉帶子 ($36)🍴柚子左口魚 ($35)🍴明太子芝士蛋黃三文魚 ($36)🍴牛油蒜香赤蝦 ($36)🍴芝士蟹籽厚燒玉子 ($29)每一款都好好味 好足料 好開心佢地都仲keep到水準🫶🏻 當中我最中意柚子左口魚同牛油蒜香赤蝦👍🏻炙燒過嘅左口魚油香十足 配上柚子胡椒有清新解膩嘅作用☺️牛油蒜香赤蝦超級香!未放入口已經有好濃嘅牛油同蒜香味🤤 赤蝦啖啖肉 肉質爽口彈牙 好正👍🏻🍴西雅圖鬼妹 ($80/半份)除左火炙三文魚之外 壽司卷入面仲包住牛油果同蟹柳 加上微辣嘅醬汁同木魚絲 好味道!👍🏻有得叫半份幾好 可以試多d其他野😆🍴雞軟骨餃子 ($69)餃子都唔錯 煎得香脆之餘 咬落去餃子入面都仲有汁👍🏻餡料多d就更好幾適合做下酒菜🤭🍴Sapporo Premium Beer($74)啤酒杯印有餐廳名 仲有隻恐龍公仔好可愛😆🍻
呢次已經係我第二次到訪Hungry Dino😆

今次叫左5款腐皮壽司
🍴炙燒洋蔥忌廉帶子 ($36)
🍴柚子左口魚 ($35)
🍴明太子芝士蛋黃三文魚 ($36)
🍴牛油蒜香赤蝦 ($36)
🍴芝士蟹籽厚燒玉子 ($29)

每一款都好好味 好足料 好開心佢地都仲keep到水準🫶🏻
當中我最中意柚子左口魚同牛油蒜香赤蝦👍🏻

炙燒過嘅左口魚油香十足
配上柚子胡椒有清新解膩嘅作用☺️

牛油蒜香赤蝦超級香!
未放入口已經有好濃嘅牛油同蒜香味🤤
赤蝦啖啖肉 肉質爽口彈牙 好正👍🏻

🍴西雅圖鬼妹 ($80/半份)
除左火炙三文魚之外 壽司卷入面仲包住牛油果同蟹柳
加上微辣嘅醬汁同木魚絲 好味道!👍🏻
有得叫半份幾好 可以試多d其他野😆
西雅圖鬼妹

🍴雞軟骨餃子 ($69)
餃子都唔錯 煎得香脆之餘 咬落去餃子入面都仲有汁👍🏻
餡料多d就更好
幾適合做下酒菜🤭
雞軟骨餃子

🍴Sapporo Premium Beer($74)
啤酒杯印有餐廳名 仲有隻恐龍公仔
好可愛😆🍻