2014-04-06 1539 views
繼續星期六早餐 - 去年我每隔一段時間去MOS BURGER食早餐, 因為有10送一 (=91折左右). 但由今年2月已取消, 加上沒有真正凍檸茶 (有檸檬片, 現變咗雀巢檸茶), 失望之下, 少去了.吞拿魚包: 貴了, 本想食熱狗, 但由$23加至$24. 其他較大餐由$26加至$27. 惟有食吞拿魚包, 包包依然是熱加上番茄+生菜, FRESH! 但吞拿魚加少了沙律醬, 冇咁好食.熱檸茶: 凍TWINING茶只配檸檬才得, 之前飲MOS 的TWINING奶茶和咖啡, 完全唔得 (前者沒有茶味, 後者只得咖啡香, 不知是否奶精問題?). 沒有了真正凍檸茶只有選熱檸茶. 都覺差了一皮.  但係$22蚊早上在旺角有免費WIFI(朗豪坊)又任坐, 想點呢?
吞拿魚包

2014-04-05
$22 (Breakfast)