2016-06-29 2183 views
呢間pizza maru位於希慎既food court,主打韓式pizza ,賣點係批底健康。加入左咩綠茶粉等仲有另有10幾種穀物等製成,健康美味營養價值高咁話😌😌雖然我食落就其實唔覺有咩咁特別既😂😂但的確係比平時嘅批底薄脆中帶煙韌既叫左海陸雙辣 $99 大裝pizza食,呢個好似係唯一帶有辣味既pizza,偶然就係想食下辣😌😌即買先現烤既,所以都等左一段時間,上枱時超級熱騰騰,仲燙到手了喔好白癡,嗅落去係好香既,急不及待咁拎咗件嚟食,超乎想像地辣😂😂我同妹妹都各自食咗一啖就已經辣到要不停咁飲野,千辛萬苦先至食到一件,實在估唔到咁辣呢(明明我平時食譚仔係食中辣既唉)的確係好好味嘅,食落都幾油膩但juicy,上面既幾粒烤雞肉都幾嫩滑美味,不過份量就稍嫌少啦,多D烤雞粒鋪面會更好食呢,感覺亦會豐富啲😁但實在太辣啦,唔知有無失手重手左,有一塊辣到呢😂😂雖然我哋都覺得好食,但就因為辣而食左成個鐘都未食完呢哈哈,同埋!我上openrice見到人地啲食評話有一兜仔酸瓜附上,減低辣和油膩感,但我地竟然係無呢兜酸瓜架,唔知係咪比漏咗我哋呢唉😭😭同埋, $99來講其實都算幾貴下

• Pizza