2012-03-28 32 views
若非團購,我相信我唔會食印度餐。若非團購,我相信我唔會咁遠去到油麻地同佐敦附近食野,地點唔算太方便。我前幾次食印度餐都係團購自助餐,所以我都期望呢次食晚餐會同自助餐o既菜式、口味會唔同。今次呢個團購餐包小食 (選 2 份) + 印式麵包 (選 2 份) + 印度燒烤 / 串燒素菜 (選 1 份) + 白飯及炒飯 (選 1 份) + 羊肉類 / 雞肉類 / 海鮮類 / 素食類主菜 (選 2 份) + 飲品 (從餐廳飲品單中任選 2 杯)。我同媽咪就叫左炸雞同沙律、印度串燒雞、香菇香料飯、咖喱就係魚同雞,飲品就叫左乳酪。炸雞好快就送上,只係暖暖地,唔係太脆,香料味重,都算OK!沙律就怪怪地,賣相唔多想像到係沙律。跟住就係幾香口、幾濃味o既鐵板印度串燒雞,份量o岩o岩每人一件,並配以椰菜、檸檬同洋葱等,食落味道清新,唔會覺得好似食左好多肉咁! 而且D雞放係鐵板有少少濃濃地都幾特別。細細碟咖喱汁配魚同雞都幾,主要都係要D咖啡汁蘸烤餅,我叫左係提子芝士烤餅同烘薯烤餅,烤餅食落唔覺有提子,亦唔覺有蕃薯。D餅大大份,都食得幾盡情。烤餅都幾鬆軟,點咖喱汁非常好味,唯咖喱汁就食唔慣,辣左D。仲有香菇香料

炸雞好快就送上,只係暖暖地,唔係太脆,香料味重,都算OK!
炸雞
沙律就怪怪地,賣相唔多想像到係沙律。
沙律
印度串燒雞
,唯咖喱汁就食唔慣,辣左D。
咖哩魚、咖喱雞配烤餅
仲有香菇香料飯,都係果句,食唔慣,乾乾地o既長米,我有D想學印度人用手拿飯食,不過費事又要洗手,所以我都冇試。飯入口一D都唔覺香,似普通炒飯咁,唔熱,味道較淡,或者都係點咖喱汁黎食?!
香菇香料飯
最後飲品係乳酪,似美樂多定益力多之類,都好味
!
乳酪
餐廳位於食街位置,食唔慣印度餐o既你,或者去隔離食粥仲開心!
2012-03-17
Dining Offer