2013-04-29 576 views
相約朋友去食雞煲, 所以預訂了之前經過女人街時發現的源煌雞煲,我們book 8:30pm, 要等到9點先有得坐低, 其間朋友話去其他地方食, 但因想試下lee間,又唔想走來走去,最終都無走到。點知就係錯誤既開始。店舖好細好迫,坐得好唔舒服,食物味道一般,不過不失,但火煱料選擇比較小,雞煲d雞不是太入味,只有很重的麻,整體來講就是一般般,不值回味。特別要強調的是服務態度,雖然2小時任食唔貴,但我認為服務態度一定耍有,餐廳的服務生態度極差,遲卑枱我們,重要唔好意思都唔講,其間等食物或吹食物又嗨嗨氣氣,好似唔想做我生意甘。我覺得今時今日甘既態度,真係過份,可能餐廳係旺區,佢諗住唔駛做返頭客掛。我應該都唔會再來,費事貼錢買難爰。

店舖好細好迫,坐得好唔舒服

2013-04-21
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)