2019-03-16 1286 views
每次送完阿囡返學都有衝動想入去試試,今天星期六突登行去食一次。 我地叫左我地呢期必試既早餐-牛油果多士。 原因係想從中偷師。 多士一到,我地兩個大為失望,因為眼前出現的竟然唔係他最愛的水波蛋,再加上細細薄薄的多士,令人覺得$98 太貴了吧⋯⋯第一個反應係,試完今次,最多下次唔黎。 第二個反應,梗係食啦。 一切落去, 麵飽非常軟身,是麥包來的。 對於不要用力切飽已經開心一半,再咬埋落去簡直不得了。因為這個焗左的麥包同牛油果是絕配、而且不是間間咖啡店會選用麥包。 雖然貌相不是最靚、但我兩卻很滿足!
Avocado  Toast
Flat  White  Large
2019-03-16
$70 (Breakfast)
Avocado  Toast
Flat  White  Large