呢間cafe唔錯,尤其服務方面!咁岩今日見到有人亂比食評,咪打返成件事出黎!免得一間咁好ge Cafe比人屈,又無得出聲!果晚同D朋友食完飯,行左陣街,又咁熱,打算搵間Cafe坐下,傾下計咁~我有個朋友話黎過呢間Cafe唔錯,於是就打個電話問有無枱la!聽電話果個話:佢地有一枱埋左單,不過未走,應該會坐多陣,叫我地預返大約15分鐘先上去!咁我同2個朋友見差唔多,上左去先,上到去個侍應話:果枱未走,走廊好熱!一係入去坐住先...(超細心!!)咁諗住都係坐多陣姐...!過左陣,我另外4個fd都黎埋...但都未有位= ="於是就叫左個侍應幫我地問下要等多幾耐,因為果枱都埋左單都有一段時間ga la,有咩可能未走!跟住我聽到個侍應都好有禮貌咁問返佢地:「因為見你地都埋左單一段時間,我地亦有客等緊,想問返大約會坐多幾耐!?」然後過黎同返我地講:「唔好意思,幫你地問過,佢地話坐多10mins」叫我地晌房坐多陣,睇住menu先!我有個fd就出左去廳等!10mins後,我見個侍應都未叫我地出去,我D朋友又等到開始唔耐煩,咪成班fd出去睇下咩事,點解枱客埋左單成半個鐘,明知有人等都仲賴死唔走,咁厚臉皮!

D人咩叫埋單都唔知!埋左單,個侍應收你枱上面D野係正常ge!並唔係D人講到咁難聽:「趕人走」lo! 人地都比你坐左咁耐la,都無開聲叫你走!想坐得耐ge可以去M記!唔好阻住人地cafe做生意
出到去,果枱得5,6個女仔,佢地望一望我地,跟住扮睇唔到晌度傾計,間中望下我地,又望下D侍應!
我D fd已經好唔耐煩,企埋晌佢地旁邊等都仲唔肯走,我見D賴死咪走lo...點知行出去果陣,D人又走wor,有個fd叫我返入去,有位la...入去果陣有個fd講左句「乜家陣D人咁Cheap ga!埋左單(30mins)都唔肯走!」
我地坐底果陣侍應都同我地講左「唔好意思,要你地等咁耐」
點知D人晌度勁大聲咁鬧門口個侍應!!!真係鄧個侍應可憐,無做錯都仲要比人一路鬧,一路講唔好意思!宜家D侍應真辛苦!

~我地坐底左之後就叫左D野飲,佢地D朱古力好令,上面有熊貓公仔ge唧花!>w<
~食物味道同環境(好多熊貓公仔)方面都唔錯!
~D侍應好Nice,有禮貌同細心!
~價錢一般,唔貴!值得一去
mocha
好可愛
好多熊貓公仔
2010-07-09
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$40 (Last Night Supper)
mocha
好可愛