2020-03-03 153 views
今日見同女朋友去荃灣行街,就特登去大鴻輝試下間牛大人火鍋店,成日聽人講話好正好正,講真咁耐以來我淨係聽人講過話一鍋堂正,其他嘅我都好少聽,今日一定要試試,我哋食早場因為貪平,大約5:30左右到,全場坐左一半,一坐低就揀湯底,湯底有好多選擇都好吸引,我哋就揀咗個麻辣湯底,揀咗個最平嘅餐試下,環境都幾舒服,好快就到啦湯底都幾足料喎,主要都係喺手機落單,出邊都有一些基本野可以攞,例如丸菜,配料都唔錯,丸種類好多,手機落單就主要肉類,食物好新鮮,推介既有海鮮,熟食,湯底,飲品有好多特別既選擇,冬瓜茶好正,終於知道點解咁多人等位,好快會再來。
環境都幾舒服,
麻辣湯底