2019-05-26 1434 views
今晚同屋企人一齊嚟依度食晚飯,我哋一行四人嗌咗幾個餸,分別係:黑醋番薯咕嚕肉、金銀蛋時蔬、紅燒乳鴿和魚腩籠仔蒸飯。食物味道同份量都唔錯。黑醋番薯咕嚕肉一如以往咁好味,番薯同咕嚕肉好林,餸飯或餸酒都一流。金銀蛋時蔬維持水準,蔬菜亦好新鮮。叫咗兩隻紅燒乳鴿,一隻燒得比較燶,另一隻啱啱好,兩隻都好多汁。[純文字討論]唔記得幫魚腩籠仔蒸飯影相,魚腩肥瘦均勻,飯底粒粒乾身有咬口。環境方面,啲檯放得比較密集,但可接受。服務方面好好,主動走來幫我拉開張凳,比輪椅進入;服務員亦有走嚟寒暄幾句,感覺親切。總括而言,客滿亭維持一貫水平,食物同服務keep到水準;週末如果嚟呢度食飯嘅話記得提前訂枱,即使提前walk-in亦未必有枱。

食物味道同份量都唔錯。

黑醋番薯咕嚕肉

黑醋番薯咕嚕肉一如以往咁好味
,番薯同咕嚕肉好林,餸飯或餸酒都一流。

金銀蛋時蔬

金銀蛋時蔬維持水準,蔬菜亦好新鮮。

紅燒BB乳鴿

[純文字討論]

環境方面,啲檯放得比較密集,但可接受。

2019-05-25
Type of Meal