朋友仔一再推介的cafe~~終於可以上黎試下佢的真偽呢幸好朋友仔一早訂左位~ 地方細細~不過都幾舒服~因為訂位時講明BOOK 7人一定要叫7人餐~等大部份的朋友到齊之後~我們叫左SET DINNER $118位-7人餐~食物真係好有驚喜呢~吞拿螺絲粉沙律 本來想食另一種沙津, 不過waitress 極力推介~真係估唔到咁好味. 果然無介紹錯~芝士蒜蓉包 未食過D 有芝士係面頭的蒜蓉包~熱騰騰食最好食~小食:酸忌廉薯條 驚喜!!!!!!! 真係食完一條又一條呢~明明KEEP KIT 中的我都忍唔住食多2條呢~雜錦薈腸仔 有紅腸, 香腸蜜汁雞翼 雞翼不嬲都係我最愛~好有BBQ 的FEEL~酥皮pizza 完全估佢唔到~酥皮底~食落唔油膩~主菜:蕃茄煙肉意粉 本來仲以為得好少碟~仲係度擔心唔夠食~點知~嘩~幸好朋友們都食量唔細~真係岩岩好~仲可以叫menu 內的特飲呢~都幾好呢~等所有人到齊之後, 我地仲叫左個香草雞翼, 不過個人認為蜜汁雞翼好食D~平時去cafe 多數都食唔飽~呢度絕對唔會啦~下次一定會叫其他朋友仔黎呢~
朋友仔一再推介的cafe~~終於可以上黎試下佢的真偽呢

幸好朋友仔一早訂左位~ 地方細細~不過都幾舒服~

因為訂位時講明BOOK 7人一定要叫7人餐~

食物真係好有驚喜呢~
芝士蒜蓉包
未食過D 有芝士係面頭的蒜蓉包~熱騰騰食最好食~

小食:
有紅腸, 香腸
蜜汁雞翼
雞翼不嬲都係我最愛~好有BBQ 的FEEL~
酥皮pizza
完全估佢唔到~酥皮底~食落唔油膩~

主菜:
蕃茄煙肉意粉
本來仲以為得好少碟~仲係度擔心唔夠食~點知~嘩~
幸好朋友們都食量唔細~真係岩岩好~

仲可以叫menu 內的特飲呢~都幾好呢~

平時去cafe 多數都食唔飽~呢度絕對唔會啦~

下次一定會叫其他朋友仔黎呢~
2011-12-08
  • 酥皮PIZZA