2018-01-29 1647 views
今日同母親慶祝生日,老人家都鍾意食啲中式野,於是就揀咗呢間京川菜。一坐入去,店員嘅服務態度都非常好,好快就幫我地安排左座位同埋比茶我哋飲。我哋總共叫咗六個小菜三個點心,上菜速度都非常快。然而食物質素食咗一般般,這間川菜其實價錢都算偏貴,但味道都令我有少少失望。首先擔擔麵方面,小小辣味都冇,而且花生味都唔夠濃,好似食緊一個好清淡嘅湯麵。另外我哋亦都叫咗銀絲卷,今年你好似真係好難搵到好味嘅銀絲卷,霸王山莊嘅銀絲卷中間亦都係黐埋一舊,沒有條條分明。上湯娃娃菜方便,不夠入果,好似食緊白烚菜咁。反而小籠包非常唔錯,皮薄多汁,而且唔會穿。 去到最後服務員好好,幫我地影相,仲影咗好多張,整體服務非常好!

高力豆沙
2018-01-28