2021-06-30 239 views
K11晚餐覓食,最後決定burgerrrrrrrrr🍔除咗係米芝蓮餐廳之外,最大嘅原因係佢唔使等位,直接入得😂😂每張枱上面都有Tabasco,Tapatio,茄汁同黃芥末,滿足了超愛吃醬料嘅🙈❤️The classic +黑松露薯條 +汽水($120+30+10 =160)漢堡睇落好似好細份,但女仔食落一定夠飽,因為好’制’😂中間千島醬料完全唔會令麵包變得淋哂,依個抵讚👍🏻但可惜整體偏鹹,係好鹹,鹹到最後塊煙肉我都夾出嚟冇食到,淨係肉+包+芝士+配菜都鹹到不得了。重口味嘅我都有點吃不消Lobster roll 2.0 +黑松露薯條 + hoegaarden($120+30+70 =220)龍蝦包情況好好多,完全冇偏鹹嘅情況。麵包好香牛油味,而且非常足料,一咬落去,龍蝦肉,蝦肉,蔬菜沙律滿瀉出嚟,滿滿嘅滿足感👍🏻👍🏻(唯一可惜有我不太喜愛既芹菜粒係沙律內)黑松露薯條🍟,油到不能再油,而且炸到非常脆,脆到硬嘅感覺,雖然表面有好多黑松露醬(+油?),但味道不算突出,我同友人都不太喜歡👎🏻餐廳嘅環境比較細,枱與枱之間好近,當大家都係到傾偈時,係嘈到不得了👎🏻環境係幾有特色,但可惜太嘈,食完根本就
K11晚餐覓食,最後決定burgerrrrrrrrr🍔

除咗係米芝蓮餐廳之外,最大嘅原因係佢唔使等位,直接入得😂😂

The classic +黑松露薯條 +汽水
($120+30+10 =160)

漢堡睇落好似好細份,但女仔食落一定夠飽,因為好’制’😂
中間千島醬料完全唔會令麵包變得淋哂,依個抵讚👍🏻

($120+30+70 =220)

龍蝦包情況好好多,完全冇偏鹹嘅情況。
(唯一可惜有我不太喜愛既芹菜粒係沙律內)

環境係幾有特色,但可惜太嘈,食完根本就傾唔到計。
整體來講,唔太啱我既口味……