2014-11-03 7539 views
我冇影到相都想大家花少少時間睇下呢個comment。今日約八點去到,等左廿五分鐘到就有位,不過reception阿姐好唔耐煩,問佢拎住張野揀野食,佢唔理,仲要唧我!你咁唔想服務啲客你做咩服務性行業丫?ok,拎到位,剔野食,注意肥牛你剔一等於一塊,大家不妨剔十幾塊!九點前入坐收我$170,都唔係平,仲要唔包野飲,阿叔基本俾豉油我,拎住個托盤話加辣椒蒜嗰啲話要加多七蚊!你唔好去搶,我同友人決定就咁要豉油。嗌左沙嗲加清湯湯底,食左少少清湯淥嘅野就覺得酸嘅!叫阿姐過黎,佢就試左我一啖湯話冇!我同友人都費事再煩,決定就咁食沙嗲嗰面!頂!食食下發現乜粒蝦丸都係酸!再食。。。發現我點個豉油先至係酸,唔係個清湯!最基本樣野變壞左!係咪死得?之後我地直頭連豉油都唔用!但係因為個死人湯底根本就冇味!到俾錢!丫個可樂冇收我地錢!啫係咩呢?我覺得係個阿叔呃我地要收錢但冇收到等我地唔好飲佢咁多罐汽水!啫係連個醬其實都可能唔收錢! 咁同呃個客有咩分別?我覺得佢地需要交代下囉!走嗰陣先見仲有廿幾人等檯,請問有幾好食?俾百七蚊出面有大把選擇唔使食佢!食麥記食到八餐囉!
2014-10-24