Hiring
$17,500-$20,000
Monthly (Negotiable)
$17,500-$20,000
Monthly (Negotiable)
一向都有幫襯開譚仔,但今日同屋企人去西九龍中心呢間食米線,員工態度真係極差,屋企人唔食得太鹹,同個阿姐講話清湯要淡D,佢話得淡,無D嘅😠繼而碗過橋米線黎到,起初都唔覺有問題,直至食左一部分嘅餸同米線,啲湯少左,先發現隻碗污糟到不得了,搵紙巾抹啲污漬,仲係可以抹得甩嘅。正值疫情期間,識得叫食客用安心出行,但啲碗洗完都咁污糟,裝米線嘅見到咁仲要放啲米線落去,請問有諗住令食客安心,有諗住保障食客嘅安全咩?同個阿姐反映,佢話啲碗係咁架喇,一啲歉意都無,就連唔好意思都無諗住講一句,見我地話影左相要放上網,仲即刻收走左隻碗,然後若無其事咁。講到話要成為負責任嘅企業,仲要攞唔少獎,衛生情況同員工態度實在令人無法接受,完全唔見得係有良心嘅企業。就算幾好食,都令人以後無信心再幫襯。
2021-08-14
Type of Meal