「望月月餅」眨吓眼仲有個幾星期就到中秋節喇!呢款品牌嘅月餅大家都唔陌生,品牌嘅監製師傅曾經喺半島酒店嘉麟樓嘅顧問。望月月餅每年我都會必買之選,今年買咗佢皇牌嘅流心奶黃月餅同埋松露黑毛豬果仁月餅 🥮《松露黑毛豬果仁月餅》 呢款皇牌嘅產品每一年開放訂購嘅時候都好搶手,基本上都冇現貨賣。食落去唔會太甜,裏邊有滿滿嘅果仁,果仁脆口,加埋焦糖醬同絲絲嘅黑毛豬火腿味道好夾。《流心奶黃月餅》餅皮唔會太厚又鬆化,翻熱嘅時候傳出香噴噴嘅牛油香味,切開嘅時候有流心嘅效果,細細件食完都唔會太膩。^值得一讚型格嘅包裝,黑色嘅鐵盒可以循環再用,用嚟儲物。另外旺角銀行中心換領處嘅職員服務非常好,因為拎餅嘅時候有個小插曲,就係返屋企嘅時候發現俾錯貨,事後職員都很好願意換貨👍🏻👍🏻👽星人指數👽👅味道:9/10🛸環境:N/A💫CP值:中🚀回頭Encore:✅
「望月月餅」

《松露黑毛豬果仁月餅》