2020-01-06 1856 views
你地有冇幫襯過社企麵包店呢?近日去咗西環影相,比我發現呢間社企麵包店❤️ibakery係專門訓練及聘用殘障人士,同時為大眾提供安心、健康同美味嘅食品佢擁有自家生產同培訓中心,獲得 ISO 22000 認證,為大家提供優質安全嘅烘焙產品同餐飲服務😋佢地藉此希望人人都嚐到唔一樣嘅滿足,令人人都樂意為社會帶嚟一點點不同❤️幾有意義㗎🔻整體評分:🌕🌕🌕🌕🌑🔻價錢:平均$12個麵包入呢間麵包店原本只係想買枝水,因為我地食完lunch冇耐仲係好飽,加上係附近行左幾百級樓梯好口渴。入到去發現原來佢係一間社企嚟,而且仲有四個位坐,就算唔肚餓都買左兩個鬆餅試下,味道同一般鬆餅一樣,外鬆內軟,屬正常水準😋環豐亦幾舒適溫馨,大家經過可以試下呀📍愛烘焙麵包工房 (西環)西環堅尼地城域多利道1號百年大廈2座地下2號舖

🔻整體評分:🌕🌕🌕🌕🌑
🔻價錢:平均$12個麵包

📍愛烘焙麵包工房 (西環)
西環堅尼地城域多利道1號百年大廈2座地下2號舖