2023-11-24 84 views
普通批好細都要150蚊煙三文魚元貝批好多元貝, 芝心批麵包冇咁難食,  同埋熟咗嘅煙三文魚邊度好味㗎, 得好細片煙三文魚蒜蓉包好腥蒜蓉味, 又唔夠脆雞翼一啲味都冇, 細隻, 肉質好嚡!拿破崙意粉好難食, 淨係得茄汁, 一粒肉都冇但係又寫住含牛肉蘑菇雞湯仲唔夠忌廉, 一粒雞都冇淨係得三粒蘑菇Melt dip 脆皮批 雖然好多辣肉腸但係冇乜味, 啲coban salatasi醬ok翹翹薯即係普通薯條淋曬脆雞棒冇調味嘅
普通批好細都要150蚊
蒜蓉包好腥蒜蓉味, 又唔夠脆
雞翼一啲味都冇, 細隻, 肉質好嚡!
蘑菇雞湯仲唔夠忌廉, 一粒雞都冇淨係得三粒蘑菇
Melt dip 脆皮批 雖然好多辣肉腸但係冇乜味,
啲coban salatasi醬ok
翹翹薯即係普通薯條淋曬
脆雞棒冇調味嘅
2023-11-24
TakeAway
2022-07-11 609 views
🥢 有時候好口痕想食pizza過下癮,但係又唔想咁大陣仗?pizza hut一人lunch box絕對係我嘅選擇!!👍🏻 有pizza有小食,啱曬我呢啲為食貓👎🏻 價位偏高 起碼$70 above㗎,所以偶爾一餐好啦,睇實個荷包🥶🥶⏳ 送餐準時 ✨ my box 1 pizza 加 小食pizza可以揀口味同批底,我係超級中意食芝心批,所以再加錢都願意,其實細食嘅朋友有機會食唔完成盒,尤其食芝心批,佢好足料芝士都少濃,再加埋薯格腸仔,一定超滿足!

👍🏻 有pizza有小食,啱曬我呢啲為食貓

⏳ 送餐準時

✨ my box 1 pizza 加 小食

Delivery
2021-03-14 712 views
雞肉至尊必勝批 $144次次食都會簡芝心批,批邊啖啖芝士,真係幾好味😋雞肉味道正常,醬汁份量都多,熱辣辣食,真係好正嫁芝士波菜蘑菇長通粉 $66表面鋪滿波菜絲同蘑菇粒,落左超多忌廉醬,下面有超多長通粉,食之前記得撈一撈,因為底層既長通粉係無沾到醬,無撈到會好淡味,整體味道吾錯蒜蓉包 $43一打開牛油紙已經好香蒜蓉味,麵包烤得十分香脆,牛油蒜蓉比左勁多,食頂個幾舊覺得好好食,食到最後覺得好油好膩,少食多滋味!
雞肉至尊必勝批 $144

芝士波菜蘑菇長通粉 $66

蒜蓉包 $43
2018-05-27 2434 views
同同事lunch去食pizza hut,順便用埋d張送雞翼嘅coupon👅今次嗌左3個主菜同送一客8件雞翼😬主菜要左千層肉醬闊麵,海鮮忌廉闊條麵同一個辣肉腸迷你pizza👅除左忌廉闊條麵有少少漏其他都好食😋雞翼一定係要辣味,超級惹味,每次食pizza hut都一定要食雞翼😆😆因為覺得佢好食曬過其他所有野💕

• 辣味雞翼
2017-11-21 1685 views
上環依間位置偏僻既pizza hut 成日lunch time時都爆,一來佢地方小,坐得約20人,二來啲人鍾意三五知己同事坐埋一枱吹水傾八卦嘢,貪依度乾淨企理又唔太嘈吧除此之外,仲有一個原因會吸引人來依度食飯,就係佢係有午市套餐嘅今日難得有位,我自己一個人就叫左經典既香蒜肉絲意粉,其實係貪佢最平店員好快送上蒜蓉包同埋蘑菇忌廉雞湯,蒜蓉包係幾好食,但可惜攤凍咗啲至於個湯唔錯啦,都見到用料都足夠嘅至於飲品方面,佢只可以配可樂、咖啡或奶茶,係沒有檸檬茶既,咁我就叫左奶茶。值得一讚嘅係佢比足兩杯嘅份量最後當然到主菜:香蒜肉絲意粉本身諗住個意粉嘅好處係無落汁,可以食清少少,但原來佢既蒜味都幾濃,濃到食完後個口都幾有蒜味味道方面就不過不失啦,最好可以落埋芝士粉成個餐加埋一先至$53左右,有人服務同埋坐得叫做舒適,唔怪得啲人鍾意揀依度約朋友食飯啦

至於個湯唔錯啦,都見到用料都足夠嘅
最後當然到主菜:香蒜肉絲意粉
味道方面就不過不失啦,最好可以落埋芝士粉

$53 (Lunch)
2017-10-01 1047 views
有時午飯時間想搵個靜靜地,坐得舒服乾淨既地方約人食飯,通常係中上環依一帶都要番90蚊以上架啦,但如果唔介意食到悶既話,必勝客午市套餐會係唔錯既選擇黎佢嘅午市套餐有好多選擇,都係意粉焗飯薄餅果類配有蘑菇忌廉雞湯、蒜蓉包同埋飲品蘑菇忌廉雞湯都算落足料,有唔少蘑菇同埋適量嘅雞絲,忌廉味道重嘅必勝客既蒜蓉包一向都幾討人歡喜既係經典既味道餐茶我揀咗熱奶茶,佢係以英式茶咁樣上枱入面放左兩個茶包架,所以茶味夠成壺茶夠倒兩杯茶至於主食我揀左經典嘅肉醬意粉新鮮滾熱辣焗好,出晒煙架啲肉醬焗到偏乾,我鐘意,茄味都算夠吧其實必勝客質素相信大家唔會特別好有期望,不過以五六十蚊既價錢,想坐得舒服、環境唔嘈,食得唔差既,我覺得佢既lunch set間中食下都不錯既
佢嘅午市套餐有好多選擇,都係意粉焗飯薄餅果類
配有蘑菇忌廉雞湯、蒜蓉包同埋飲品
蘑菇忌廉雞湯

必勝客既蒜蓉包一向都幾討人歡喜既
係經典既味道
熱奶茶
餐茶我揀咗熱奶茶,佢係以英式茶咁樣上枱
入面放左兩個茶包架,所以茶味夠
成壺茶夠倒兩杯茶
肉醬意粉午市套餐
至於主食我揀左經典嘅肉醬意粉
新鮮滾熱辣焗好,出晒煙架
肉醬意粉
啲肉醬焗到偏乾,我鐘意,茄味都算夠吧

$69.3 (Lunch)
肉醬意粉午市套餐
肉醬意粉
2017-09-14 870 views
上環依間細細間既pizza hut係我既飯堂之一,由於座位都唔夠三十個,而且有午市套餐,坐得乾淨企理,都幾常爆滿架先睇下個餐牌,都有成10款主菜你選擇都不外乎係焗飯、意粉同埋pizza ,而套餐仲會配埋餐湯、蒜蓉包同埋飲品,價錢方面有平有貴,不過記得要加一服務費餐湯指定左係蘑菇忌廉雞湯,味道okay既,蒜蓉包就俾足兩塊至於主菜我選擇咗葡汁雞焗飯,佢係即叫即焗架,上枱熱辣辣個葡汁味道幾濃,不錯,不過個人認為就多汁得濟內裏配有青椒紅椒,而雞塊數量都算幾多嘅最後到餐茶,我揀左熱奶茶,佢比足成個茶壺你,可以倒夠兩杯茶架,而佢仲一次過俾兩個茶包,係Lipton 同埋車仔牌,算唔話得架啦整體來講味道算唔錯,試諗下加埋一先至五十幾六十蚊,茶餐廳價錢都咁上下啦,而佢座位又舒服,又涼冷氣,又有員工服侍你,係幾好架啦。
先睇下個餐牌,都有成10款主菜你選擇
餐湯指定左係蘑菇忌廉雞湯,味道okay既,蒜蓉包就俾足兩塊
葡汁雞焗飯
至於主菜我選擇咗葡汁雞焗飯,佢係即叫即焗架,上枱熱辣辣
個葡汁味道幾濃,不錯,不過個人認為就多汁得濟
內裏配有青椒紅椒,而雞塊數量都算幾多嘅

熱奶茶

$58 (Lunch)
  • 葡汁雞焗飯
2017-08-17 562 views
尋晚同屋企人叫左個套餐食,留左個香蒜肉絲意粉今朝做早餐,一訓醒放去隔水蒸5-10分鐘,刷完牙出黎食得香蒜肉絲意粉:一打開蒜味非常香濃,意粉好乾爽,唔會係一大堆醬汁痴住意粉,減肥人士絕對推薦食香蒜肉絲意粉材料雖然非常簡單,價錢都係好便宜卻又很美味:肉粒,雜菜,火腿,磨菇等。簡單配料,加係黎口感十分之好,每啖意粉都可以連埋配料食,輕輕蒸熱10分鐘上抬,懶人意粉,絕對係美味推介! 下次都要留多個早餐食啊🤣

下次都要留多個早餐食啊🤣
2017-08-17
  • 蒜香肉絲意粉
2016-10-23 1020 views
是日筆者想吃pizza, 來到pizza hut. 有My box自選盒, 點選了千島海鮮迷你批+爆谷雞粒(HK$55). 賣相還可, 試一口千島海鮮迷你批, pizza餅底夠鬆軟, 材料算豐富, 有菠蘿, 蝦粒, 魷魚粒, 三色椒. 芝士濃郁, 但已乾身了. 可惜完全吃不到千島醬的跡影. 爆谷雞粒, 內外也非常乾身, 胡椒味也過重了. 懷念昔日的意式風情pizza啊!

爆谷雞粒, 內外也非常乾身, 胡椒味也過重了.

懷念昔日的意式風情pizza啊!
2016-08-22
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
2016-04-05 899 views
平靜下雨夜晚同朋友搵餐廳食諗起不如食pizza啦 又有pizza 又有飯呀呀意粉呀雞翼個d 咁上環地鐵站一出好快就到啦估唔到佢八點都唔洗等位入去座 靜靜地 幾舒服架食完仲坐左陣 有廁所 鎖匙係收銀格離 三舊幾水兩個人食 飽得搞唔掂
平靜下雨夜晚同朋友搵餐廳食

萄汁雞飯
蒜香肉絲意
蒜香肉絲意
2015-02-13 907 views
以前最愛食pizza, 一個人一大個薄餅可以食去一大半,但現在一個普通pizza也不能食完,其實是人大了,要求高了,還是pizza 真的不再吸引?今晚去食套餐,普通錦繡至專厚批,厚批底,中意食麵包仲可以接受,上面的餡料一大堆,賣相欠奉,芝士太少,全港式口味,可能小朋友中意多些😁可惜我已經不小了😂雞翼和餐湯尚保持水準,我仍然可以一個人食五隻香脆可口的雞翼^^偶然食一次也可以,始終不可能和歐洲式的pizza 餐廳相比😜😜😜

2011-11-12 395 views
Tea time 小型大食會各人點了唔同既款式share 食最麻煩就係無tea set搞到大家只有單點蒜蓉包係pizza hut 最賣座既食物。果然不負眾望, 外賣速遞都能做到香噴噴令人垂涎三尺的確難得。香濃牛油配上蒜蓉令鬆軟既長條包生色不少原味雞亦 (8隻) 做得不太好了, 一啖啖入口既雖然有濃郁既白酒味, 但都掩蓋唔到未解凍後既雪味.. 而且雞肉有d 鞋口, 極多油之作!! 反觀呢個粟米釀雞亦(4隻) 做得好少少, 多返少少肉, 雞亦內放左少許粟米粒(少到得2-3粒, 唔該晒=.=)竟然有d 喜出望外既就係呢個千島海鮮卷, 應該係無沙律醬既襯托但依舊有深深的千島醬味道~ 而且卷物入面有好足料既海鮮, 蝦啦、魷魚啦~ 爽口到極~ 外皮焗到脆卜卜, 正!!~ 不過送到黎已經凍晒.. 相信如果係熱辣辣即埸食必定更好!另一個係小妹一向鍾意既焗田螺薯蓉, 一盒薯蓉有六隻田螺, 薯蓉似乎較淡+有d 鬆散但近邊既地方焗得脆口放棄凍飲換上微暖既忌廉蘑姑湯, 得3粒蘑姑囉.... 而且仲好鹹tim… 不過個湯夠晒creamy 夠rich, 未飲晒已經好飽share 食總比一個人食來得開心, 亦是一
Tea time 小型大食會
各人點了唔同既款式share 食
最麻煩就係無tea set
搞到大家只有單點
粟米釀雞亦
千島海鮮卷
焗田螺薯蓉

不過個湯夠晒creamy 夠rich, 未飲晒已經好飽

share 食總比一個人食來得開心, 亦是一個networking 之效也
Delivery
千島海鮮卷
2010-12-22 248 views
每年近聖誕的日子,都是籌劃派對的時機,平安夜的午餐總會是慣性「到會」到公司一大班同事開懷大吃,因為員工人數不多,難以叫快餐店那些大盆大盆份量的「到會」,所以,PizzaHut一類的四人餐最合我們心水。離平安夜還有幾日,我們一班同事已興之所致,一於來過3享批迎聖誕。因為見PizzaHut推出了一款名為3享批系列,每款均由三款精選新鮮配料做成,而最吸引我們一試的原因是外賣自取驚喜價才$68(外送速遞價$83),還是大批哩,非常實惠,比起外出食還是買飯盒都十分便宜。同事請纓自取,大家歡迎到極,三款3享批有:雞肉磨菇批、菠蘿肉腸批、煙肉鮮茄批,我們選了後者煙肉鮮茄批,餡料顧名思義有煙肉、蕃茄和芝士。其實PizzaHut長期都有推出一些平價批,不過說是大批,但往往都「不足秤」,可是今次確實有點像樣,直徑足12吋,剛好「黐實」個外賣紙盒,不會在裡面盪來盪去,而且配料比想像中多,雖然煙肉、蕃茄都不是貴價食材,但賣$68又何來要求,況且批底也做得鬆軟。還有的是,在街頭派的贈券,可以派上用場,沒有因只點了平價批不准使用,所以我們多了一客免費的意式香腸,雖是免費,但份量不賴,有8條小香腸,吃起來香腸沒有多

,雖是免費,但份量不賴,有8條小香腸,吃起來香腸沒有多大特別,但最合心是那份近填滿盒子的意式蕃茄醬,味道十分濃郁,不單點香腸吃,我們還加在Pizza上一起吃,滋味非常!

TakeAway
$20 (Lunch)
2010-07-28 109 views
最近,有個 Pizza Hut 店員喺街派傳單俾我,係 16 款火熱午餐。外送速遞 $35,外賣自取 $30!有精選1人套餐及迷你批套餐。嘩!好似好吸引呀!記得之前曾經有過 WOW 常餐,當時係 $35 包括迷你批 / 飯 / 意粉、蒜蓉包兩片、蘑菇忌廉雞湯、百事一罐。而家平咗 $5,只包括迷你批 / 飯 / 意粉 & 蘑菇忌廉雞湯 / 百事一罐。抵唔抵食,真係見仁見智!我覺得之前嘅 WOW 常餐比較抵食!車打海鮮焗飯:配料:唔多紅蘿蔔粒 - 粒粒大細工整,食落"腍蓆蓆",一食就知係雪藏貨色。青椒絲 - 焗到腍哂!八爪魚仔 - 令我記起八爪魚「保羅」,我食咗佢兩、三隻親戚。哈哈!蝦仔 - 無咩味,又細隻,又係雪藏貨色。蟹柳絲 - 夠幼、少到唔多覺。車打芝士汁:以車打芝士刨碎攞去焗;夠汁,夠芝士味。蘑菇忌廉雞湯:好杰!食完飯先飲湯,依然咁杰!支匙羹仲可以浮面!多蘑菇片,咸味適中!填飽肚!
嘩!好似好吸引呀!

車打海鮮焗飯:
配料:唔多
青椒絲 - 焗到腍哂!
蝦仔 - 無咩味,又細隻,又係雪藏貨色。
蟹柳絲 - 夠幼、少到唔多覺。
車打芝士汁:以車打芝士刨碎攞去焗;夠汁,夠芝士味。
蘑菇忌廉雞湯:

2010-07-22
Waiting Time
2 Minutes (TakeAway)
$30 (Lunch)
  • 蘑菇忌廉雞湯
2008-08-31 81 views
2008-08-26又係三男子組合,唔想點諗,所以就試o下pizza hut 平o左o既lunch set一人set $35,二人$69,四人$135,所以合埋二人加一人雞肉菠蘿咖哩汁意粉,算係新款以前無,咖哩算夠香,份量少,菠蘿亦唔多甜pizza 係惹味濃情(配咖哩醬)及夏威夷風味(配千島醬):呢兩個餅我真係唔識分有咩分別,本身pizza hut o的午餐pizza 一定細,o的料再比餅面積少,所以唔知自己食o左咩料。都唯有當作填肚蒜蓉包,得一面有蒜蓉,雖然話無咁肥,但仍然懷念n年前仲跟粉的蒜蓉包湯同汽水無咩好講細細間得廿個位左右,好快會排長龍價錢與食物,算打個平手
2008-08-26

湯同汽水無咩好講

細細間得廿個位左右,好快會排長龍

價錢與食物,算打個平手