炮台山北角一頭,越來越多有質素的咖啡小店。煙火味濃濃的北角,最出名就是這裡的春秧街街市。這裡或許沒有大南街的文青味,卻無礙熱愛飲啡的店員和客人,在insane裡談論凍啡的沖調方式。人與人之間的交流,創新的食物搭配,還有味道出色的咖啡😍,或許就是這工業風小店的魅力吧。本日order食物:清爽鹹牛肉蘋果蓉三文治 58鮮牛肉文治是經典港式美食,加入蘋果比較清新。是拉差炸雞配醃蘿蔔貝果 62辣味炸雞,配合解膩的酸蘿蔔,特別又好味的組合。Bagel口感煙嗯,值得推薦。Latte 45/ Cappuccino 45兩杯咖啡拉花都好好睇,咖啡飲落好平衡

本日order食物:

清爽鹹牛肉蘋果蓉三文治 58

鮮牛肉文治是經典港式美食,加入蘋果比較清新。
是拉差炸雞配醃蘿蔔貝果 62

Latte 45/ Cappuccino 45

兩杯咖啡拉花都好好睇,咖啡飲落好平衡
$100 (Breakfast)
  • 是拉差炸雞配醃蘿蔔貝果
2023-04-07 58 views
𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐌𝐞𝐧𝐮 - 𝐖𝐚𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐦𝐛𝐨 $108 + $40以下的飲品▪️ғʀɪᴇᴅ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ʜᴏɴᴇʏ ᴍᴜsᴛᴀʀᴅ sᴀᴜᴄᴇ 炸雞配蜜糖芥末醬 +$30嚟到梗係要試吓呢度嘅sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇ去炸雞窩夫,窩夫上面佈滿炸雞粒,味道有少少似麥樂雞😛 下層既窩夫蛋香味十足,食落一啲都唔乾,成個ᴄᴏᴍʙᴏ好邪惡😈▪️ᴄᴏʀɴᴇᴅ ʙᴇᴇғ ғʟᴀᴠᴏʀ 鹹牛肉風味 +$20鹹牛肉蛋治就食得多啦,鹹牛肉放喺窩夫上面就第一次食,微甜嘅窩夫加埋鹹牛肉原來又幾襯喎,點埋旁邊嘅蘋果蓉,鹹甜既味道混合得啱啱好,幾清新嘅感覺▪️ᴀᴍᴇʀɪᴄᴀɴᴏ (ʜᴏᴛ) $40 咖啡香味濃郁,午餐飲一杯即刻精神晒
▪️ᴀᴍᴇʀɪᴄᴀɴᴏ (ʜᴏᴛ) $40
咖啡香味濃郁,午餐飲一杯即刻精神晒
2023-03-26 55 views
有冇試過一起身只係想飲杯☕️+toast🍞呢到就完全滿足哂我望一望餐牌窩夫🧇牛角包🥐三文治🍞選擇都不少叫左一份邪惡爆芝火腿三文治🥪睇住三文治製作過程 果然落了不少芝士即叫即做 熱辣辣🔥芝士+火腿 簡單又美味食左咸點 緊係要食埋甜點叫左朱古力🍫CROFFLE除左朱古力醬外 面頭仲有脆米 棉花糖 玫瑰花瓣揀佢果然無錯🤩甜度剛好 配埋杯AMERICANO係最佳配搭仲點左一杯special drink - SNOWY雪山用話梅+椰子醬整成非常特別 帶有陣陣椰子甜味食一個稱心早餐 心情都特別好
有冇試過一起身

用話梅+椰子醬整成
非常特別 帶有陣陣椰子甜味

食一個稱心早餐 心情都特別好

2023-03-14 46 views
生活壓力大😆不如坐低漫活一下,飲返杯手調嘅手工咖啡都係一個唔錯嘅選擇😍今次就想同大家介紹e間位於北角嘅隱世cafe🙉Cafe入面有唔少咖啡豆可以揀☺️入到去有貓貓🐱嘅裝飾同畫🥰好可愛❤️cafe 除左咖啡都有提供唔同嘅餐點&飲品☺️🌸窩夫🧇套餐朱古力🍫&焦糖窩夫,食落熱辣辣,帶香香嘅牛油味同朱古力味🥳外脆入面係綿綿口感☺️➕熱朱古力有靚靚拉花😆飲完暖笠笠好舒服🥳🌸三文治🥪套餐我地揀左邪惡爆芝火腿😍芝士滿滿🤭做到拉絲效果,味道有牛油🧈嘅香味❤️口感香軟🤤芝士控必點👍🏻➕ LATTE 上面有心心拉花,味道香濃又帶奶香🤓

🌸窩夫🧇套餐

➕熱朱古力有靚靚拉花😆飲完暖笠笠好舒服🥳

🌸三文治🥪套餐

➕ LATTE 上面有心心拉花,味道香濃又帶奶香🤓
2023-03-09 36 views
這間隱世咖啡店位於北角和炮台山之間,店內外裝修以型格的工業風為主,掛放可愛的圖畫及小擺設,座位不多,圍繞著吧枱可欣賞Barista的手藝及交談,亦是小店富人情味的特色。菜式均即叫即製,主打窩夫、牛角包窩夫、三文治、蛋糕等咖啡店輕食,套餐的價錢會較划算,套一杯$40以下的飲品。Waffle Combo - $108厚厚的窩夫外酥內軟,入口綿密富奶及蛋香,撒上糖霜,港式風味配花生醬及鮮牛油,有著香甜的花生味。Croffle Combo - $102一層層的牛角包散發淡淡牛油香,壓成窩夫形態更加酥脆可口,煙肉及芝士口味需另加$5,溶化的芝士脆口帶鹹香,一粒粒煙肉香口又帶煙燻肉香。Cinnamon Latte +$5有別於常見的Latte,除了香醇濃郁的咖啡外,還帶一層淡淡的肉桂香氣,好特別。Dirty +$5顏色層次分明漸變的Dirty,入口味道由濃到淡、由深到淺的,好有層次。

Waffle Combo

Cinnamon Latte +$5

Dirty +$5
2023-03-09
2023-03-05 11 views
平時好少黎北角,今日黎參加工作坊竟然早左放,但又未到晚飯時間咁就係咖啡時間啦😈🛎 $45 Dirty溫度、味道、外觀,都係一杯合格的Dirty☕️鮮奶的微甜適當地中和咖啡的微酸冷熱交合既感覺好適合係午後黎返杯喔☀️🌐 環境/服務其實睇地圖既話唔難搵~不過呢條街多數係整車既廠,一邊行都會一邊懷疑有冇行錯🤣呢間係小店~大約只有6個Bar 台位,會聽到大家傾緊咩😳亦會播歌,我去個陣播緊Yoasobi🤩裝飾偏工業風,幾有feel👍🏻
平時好少黎北角,今日黎參加工作坊
竟然早左放,但又未到晚飯時間
咁就係咖啡時間啦😈

🛎 $45 Dirty
溫度、味道、外觀,都係一杯合格的Dirty☕️
鮮奶的微甜適當地中和咖啡的微酸
冷熱交合既感覺好適合係午後黎返杯喔☀️

🌐 環境/服務
其實睇地圖既話唔難搵~
不過呢條街多數係整車既廠,一邊行都會一邊懷疑有冇行錯🤣
呢間係小店~大約只有6個Bar 台位,會聽到大家傾緊咩😳
亦會播歌,我去個陣播緊Yoasobi🤩
裝飾偏工業風,幾有feel👍🏻
2023-02-21 32 views
2023.02.19星期日宜去咖啡店來個慢活時刻🥰今日去到北角其中一條小巷以水泥裝修同好多貓貓🐱擺設既Coffee shop☕️熱 Latte ☕️拉花好精緻😍飲落香濃細滑🤎咖啡與牛奶比例適中🈴Hand Drip 💧 手沖咖啡今日有四種不同既咖啡豆選揀💁🏻‍♀️今次揀左尼瓜多爾水洗💧飲落帶有花香同柚子味💛而水沖咖啡我最欣賞既地方係分開幾次飲每次既味道都會有唔同🙂朱古力🍫牛角包🥐窩夫🧇即叫即整👨🏻‍🍳窩夫超香脆鬆軟🧇佈滿濃濃朱古力醬🍫再沾上香滑既Cream🤍每一口都好sweet 🥰藍莓🫐貝果🥯熱辣辣🔥外脆內軟加上好多藍莓粒🫐配上咖啡絕對係好夾🤝🏻
2023.02.19

即叫即整👨🏻‍🍳窩夫超香脆鬆軟🧇

藍莓🫐貝果🥯
熱辣辣🔥外脆內軟加上好多藍莓粒🫐配上咖啡絕對係好夾🤝🏻
2023-02-10 30 views
住天后嘅朋友推介咗呢間北角cafe😋佢話呢間位處於內街同一街之隔十分熱鬧嘅春秧街形成強烈嘅對比😂✨🧇WAFFLE COMBO 窩夫套餐$108CORNED BEEF FLAVOUR 🐮咸牛肉風味+$20窩夫🥚蛋香十足,除咗上面鋪滿咸牛肉,連入面都有✨配上🍎蘋果蓉,成個感覺更加清新☘️☕️Latte +$5✅有拉花,入口順滑creamy✨✨🥪SANDWICHES COMBO 三文治套餐$78GRILLED CHEESE 😈邪惡🧀爆芝火腿🍞麵包烘到香脆,覺得芝士帶啲鹹蛋黃味🤣可拉絲🤤配合火腿,經典嘅配搭✨十分滿足😋🍵Matcha Latte +$10✅有拉花, 用上小山園抹茶,香濃creamy✨環境:4/5坐位數量不多,可以靜靜咁享受美食😋服務:4/5上菜速度正常,即叫即做👍🏼食物:4.1/5食物質素有保證,特別推介邪惡爆芝火腿三文治~Revisit: yes

✨🧇WAFFLE COMBO 窩夫套餐$108

☕️Latte +$5
✅有拉花,入口順滑creamy✨

✨🥪SANDWICHES COMBO 三文治套餐$78
GRILLED CHEESE 😈邪惡🧀爆芝火腿

🍵Matcha Latte +$10
✅有拉花, 用上小山園抹茶,香濃creamy✨

環境:4/5
坐位數量不多,可以靜靜咁享受美食😋

服務:4/5
上菜速度正常,即叫即做👍🏼

食物:4.1/5
食物質素有保證,特別推介邪惡爆芝火腿三文治~

Revisit: yes

• 邪惡爆芝火腿三文治
印象中北角真係比較少咖啡小店😢嗰日下午茶時間想同朋友揾個地方坐低傾下偈誤打誤撞發現咗呢間幾特別嘅cafe 於是就入咗去飲咗啡同食咗嘢~我地食完之後一致都有種尋到寶嘅感覺😂呢間cafe係行暗黑系嘅工業風 好型🖤店面不大 只有bar枱同高櫈 最多容納到6️⃣個人雖然佢細細地 但店主都好友善 好有真係温馨小店嘅嗰種感覺🥰真正吸引到我哋嘅係佢哋嘅menu‼️呢度waffle嘅口味唔只得一成不變嘅甜味(aka生果加cream🤪)仲有提供創新combination嘅鹹口味😍例如平時諗都冇諗過嘅咸牛肉配蘋果蓉味!好欣賞佢哋嘅創意同用心🥹咸牛肉風味窩夫套餐 $𝟭𝟮𝟴(套餐均配一杯價值$40或以下飲品)一開始係出於好奇想試下咸牛肉同waffle嘅呢個配搭~點知食落口真係有驚喜😱一鹹一甜 起到相輔相承嘅作用 兩者嘅配撘超有火花💥本身睇個樣以為只係面頭灑咗啲咸牛肉粒 再喺側邊放咗劈蘋果蓉醬🤔點知切開先發現原來waffle入面都塞咗滿滿嘅饀料🥹加上waffle嘅蛋香十足 口感唔會太淋亦都唔會太脆身👍🏻完全正中我下懷😼𝗠𝗮𝘁𝗰𝗵𝗮 𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀𝗼 𝗳𝘂𝘀𝗶𝗼𝗻 (𝗰𝗼𝗺𝗯𝗼) +$𝟮𝟬濃縮咖啡 𝘅 抹茶拿鐵(套餐)
印象中北角真係比較少咖啡小店😢
嗰日下午茶時間想同朋友揾個地方坐低傾下偈
我地食完之後一致都有種尋到寶嘅感覺😂

呢間cafe係行暗黑系嘅工業風 好型🖤
店面不大 只有bar枱同高櫈 最多容納到6️⃣個人
雖然佢細細地 但店主都好友善 好有真係温馨小店嘅嗰種感覺🥰

真正吸引到我哋嘅係佢哋嘅menu‼️
仲有提供創新combination嘅鹹口味😍
例如平時諗都冇諗過嘅咸牛肉配蘋果蓉味!
好欣賞佢哋嘅創意同用心🥹

咸牛肉風味窩夫套餐 $𝟭𝟮𝟴
(套餐均配一杯價值$40或以下飲品)

一開始係出於好奇想試下咸牛肉同waffle嘅呢個配搭~
點知食落口真係有驚喜😱
一鹹一甜 起到相輔相承嘅作用 兩者嘅配撘超有火花💥
點知切開先發現原來waffle入面都塞咗滿滿嘅饀料🥹
加上waffle嘅蛋香十足 口感唔會太淋亦都唔會太脆身👍🏻
完全正中我下懷😼

濃縮咖啡 𝘅 抹茶拿鐵(套餐)+$𝟮𝟬

跟套餐加配咗呢一杯特飲 佢嘅漸層超級好睇🍵
飲落都好順口🥛 不錯不錯~

𝗖𝗶𝗻𝗻𝗮𝗺𝗼𝗻 𝗹𝗮𝘁𝘁𝗲 (𝗵𝗼𝘁) $𝟰𝟮
肉桂香料拿鐵 (熱)$𝟰𝟮
2023-01-23 824 views
I N S A N E ..呢間隱世coffee shop 真係唔易搵佢喺北角嘅一條小街入面,附近好熱鬧同好多鋪頭但係入到coffee shop就好似進入咗另一個世界咁😌雖然店鋪細細唔係太多位,但係想靜吓嘆啡嘅話嚟呢度就啱晒😌🔺Latte 好高質👍😊🔺Seaweed & pork floss croffle🥐🧇第一次試croffle (croissant x waffle), texture 好特別,窩夫嘅外表,牛角包嘅質感同味道😋 本身好鍾意食牛角包所以好欣賞🤣🔺Grilled cheese x ham sandwich可以拉絲嘅cheeeeeeese🥰 食落去仲有少少甜味 好正👍🔺 Corned beef waffle除咗面層有鹹牛肉,窩夫夾心都有好足料嘅鹹牛肉😍 側邊仲配埋蘋果蓉 mix 埋一齊中和咗啲鹹味 好清新😊😋整體都好滿意🥰👍 下次去開北角一定會再嚟🥰🥰
I N S A N E
呢間隱世coffee shop 真係唔易搵

佢喺北角嘅一條小街入面,附近好熱鬧同好多鋪頭
但係入到coffee shop就好似進入咗另一個世界咁😌

雖然店鋪細細唔係太多位,但係想靜吓嘆啡嘅話嚟呢度就啱晒😌

🔺Latte
好高質👍😊

🔺 Corned beef waffle

整體都好滿意🥰👍 下次去開北角一定會再嚟🥰🥰
2023-01-13
  • Croffle
2023-01-20 34 views
⸜(*ˊᵕˋ*)⸝‬┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈初訪北角水泥風小店✨假日的中午跟友人到了港島區來個cafe小聚┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈小店走水泥風格,格局不大很適合一人之境❤️門面還掛上大大的霓虹燈招牌~牆上有很多貓貓照片,相信老闆也是愛貓之人🐈‍⬛🐈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈𐂐 ⠜Waffle combo $108 (4/5)選擇了比較懷舊的Hong Kong style口味就是牛油,花生醬及煉奶,港式味十足🤩窩夫外脆內Q軟,配上牛油及花生醬十分邪惡是久違的街邊格仔餅味道啊🫶🏻┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈𐂐 ⠜Sandwiches combo $78 (4/5)是比較清爽特別的咸牛肉配蘋果蓉🍎加入了蘋果蓉口感更有層次而且牛肉跟蘋果也很搭配✨蘋果中和了咸牛肉的濃味令到口感更加清爽輕盈,作為中午餐非不錯呢┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈𐂐 ⠜Dirty $45 (3.5/5)套餐包一杯40元以下的飲品但那天實在太熱了,所以我們都選擇了凍飲🥤Dirty漸層分明,入口咖啡味濃郁口腔中慢慢散發著牛奶的香氣😋┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈𐂐 ⠜Espresso tonic $48 (4/5)有氣的
⸜(*ˊᵕˋ*)⸝‬
初訪北角水泥風小店✨
假日的中午跟友人到了港島區來個cafe小聚
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
小店走水泥風格,格局不大
很適合一人之境❤️門面還掛上大大的霓虹燈招牌~
牆上有很多貓貓照片,相信老闆也是愛貓之人🐈‍⬛🐈

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
𐂐 ⠜Waffle combo $108 (4/5)
選擇了比較懷舊的Hong Kong style口味
就是牛油,花生醬及煉奶,港式味十足🤩
窩夫外脆內Q軟,配上牛油及花生醬十分邪惡
是久違的街邊格仔餅味道啊🫶🏻

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
𐂐 ⠜Sandwiches combo $78 (4/5)
是比較清爽特別的咸牛肉配蘋果蓉🍎
加入了蘋果蓉口感更有層次而且牛肉跟蘋果也很搭配✨

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
𐂐 ⠜Dirty $45 (3.5/5)
套餐包一杯40元以下的飲品
但那天實在太熱了,所以我們都選擇了凍飲🥤
Dirty漸層分明,入口咖啡味濃郁
口腔中慢慢散發著牛奶的香氣😋

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
𐂐 ⠜Espresso tonic $48 (4/5)
有氣的咖啡☕️還有一片小橙作裝飾
喝一口超級解熱,像在喝可樂一樣😳
味道酸酸的很不錯!

2023-01-06 22 views
-朱古力窩夫套餐w/ flat white + 牛角包x窩夫套餐w/ mocha-今日嚟咗北角呢間工業風cafe打卡~餐廳decorations好靚,佈置得好有心機~約朋友嚟食brunch啱曬-朱古力窩夫套餐w/ flat white $118窩夫食落好鬆軟,朱古力味好突出好香~而佢哋又提供咗低糖忌廉一齊食,口感啱啱好,唔會食到好漏~佢哋嘅套餐好抵嗌,會包一杯$40嘅飲品。今次嗌嘅flat white就好香醇-牛角包x窩夫套餐w/ mocha $110同樣係包埋嘢飲嘅套餐. mocha朱古力味十足,口感順滑,值得一試!牛角包窩夫嘅口感會更加鬆脆香軟,層次好豐富~💰$228

-朱古力窩夫套餐w/ flat white $118

-牛角包x窩夫套餐w/ mocha $110

💰$228
2022-12-25 42 views
隱世工業區Cafe🤤估唔到北角嘅工業區都有咁西式嘅咖啡店。早幾日好想食啲西式嘢,就去咗北角,估唔到呢間細細的咖啡店有得食bacon and cheese croffle 😚 佢整得非常煙韌,有滿滿嘅芝士,完全滿足到我呢一個 cheese lover 🧀另外我仲試咗佢哋嘅蘋果蓉配鹹牛肉三文治,呢個配搭好新鮮,出面冇食過!估唔到食落去又幾清新喎,唔會覺得好Heavy好肥… 連咖啡豆都係好有心思,店主係專程由南美洲入口,今次飲咗一個cinnamon latte ☕️ 咖啡味好香濃啊!
隱世工業區Cafe🤤

小店的重要性 💚香港地方細,如果想要一個可以喘息嘅空間,都好似有點點難...有時想一個人放空下,但又唔想去d大大間嘅餐廳/cafe坐,咁呢間cafe一定啱哂你。雖然佢位置唔近港鐵站,又唔喺大街度,可能有dd隔涉,但如果你好想自己安靜咁休息,會覺得值得!Cafe面積不算大,全部為高櫈bar檯座位,大約6個 👍未入cafe之前條街都幾多車雜聲,一入咗cafe之後,完全隔哂音 👍💯相信老闆係好鍾意喵喵,店內全部差不多都係貓嘅擺設同畫及照片 🐱🐈Dirty朋友叫嘅,話啡味爭dd,但都香濃嘅 👌Mocha口感順滑😋 朱古力味夠,唔錯 😙不過拉花唔夠5分鐘就化哂😢朱古力焦糖窩夫Chocolate & Caramel Waffle窩夫好鬆軟,唔會太過硬身或乾 👍❤️雖然聽到朱古力+焦糖以為會係好甜,但又唔係喎😃伴有低糖忌廉俾你點嚟食,食哂成份都唔會覺得好漏,不錯!清爽咸牛肉配蘋果蓉三文治Corned Beef with Apple Puree Sandwich唔駛下下都一定要食邪惡嘢嘅!😆我果日點呢個係因為唔想成日食芝士or火腿餡 😅同埋見佢咸牛配蘋果好似有d特色 😁因為平時食咸牛都係配蛋嘛 😬咸牛肉
小店的重要性 💚

Cafe面積不算大,全部為高櫈bar檯座位,大約6個 👍

Dirty
朋友叫嘅,話啡味爭dd,但都香濃嘅 👌

Mocha
口感順滑😋 朱古力味夠,唔錯 😙
不過拉花唔夠5分鐘就化哂😢

朱古力焦糖窩夫
Chocolate & Caramel Waffle

窩夫好鬆軟,唔會太過硬身或乾 👍❤️
雖然聽到朱古力+焦糖以為會係好甜,但又唔係喎😃
伴有低糖忌廉俾你點嚟食,食哂成份都唔會覺得好漏,不錯!

清爽咸牛肉配蘋果蓉三文治

唔駛下下都一定要食邪惡嘢嘅!😆
我果日點呢個係因為唔想成日食芝士or火腿餡 😅
同埋見佢咸牛配蘋果好似有d特色 😁
因為平時食咸牛都係配蛋嘛 😬

咸牛肉真係清爽冇呃人!👍
話就話咸牛其實就唔係好鹹,反而肉味出d喎 good ❤️
蘋果蓉好鮮甜,同埋令到個咸牛食起嚟好juicy都幾夾 😃😋
比起平時配滑蛋,食呢份三文治唔會有heavy 嘅感覺 😄👍

個人真係幾鍾意呢度嘅環境,其實真心,空間細真係唔係咩問題,如果唔夠寧靜,你俾個足球場我都冇用 😅

2022-12-08
  • 清爽咸牛肉配蘋果蓉三文治
北角一向都係我早餐之選☕️因為往往可以係唔同Cafe入面揾到驚喜😍而今日就係呢到見到一間好有特色既工業風餐廳📸見到menu都岩食,又見係新Cafe,一於支持下!🙋🏻‍♀️。🐒邪惡爆芝火腿三文治💰$45果然夠哂邪惡,但以早餐黎講會十分滿足又唔會好過份🥪佢全部都即叫即整,所以芝士熱辣辣仲係拉絲🧀。🐒炸雞配蜜糖芥末醬窩夫💰$75+$30呢到仲有近期大熱既炸雞窩夫🧇既然一場黎到就緊係試下,因為呢款都係店鋪其中一款Signature食品之一🍗首先見到窩夫面係鋪滿哂炸雞粒,而底層嘅窩夫十分鬆軟,夠哂厚🥞同時食到蛋漿既味道🥚原來鹹甜既Combination都幾過癮,食落都唔會好乾,一啖肉一啖窩夫🐣係幸福同邪惡既交戰😂。🐒Ice Americano💰$45🐒Latte💰$45係門口都已經聞到陣陣咖啡香☕️咁當然要試試啦,每個Set都會包餐飲,所以即係補番差價就可以試到想飲既咖啡🥤小店值得支持支持🙌

🐒邪惡爆芝火腿三文治💰$45

🐒炸雞配蜜糖芥末醬窩夫💰$75+$30