2024-04-13 307 views
《Hidden Table - 紅磡》香港既街頭小食有好多,其中我個人就幾喜歡食燒賣😬人地督魚蛋,我就督燒賣🤭不過今次無意發現既呢間小食店既燒賣就比較fusion 啲,傳統彈牙既燒賣配上新式既醬汁,其實都幾特別下😎除左燒賣之外,佢地仲有賣好多好耐無見到有得賣既港式小食💁🏻‍♀️奶油麻辣魚肉燒賣 $26第一款我就揀左人氣既奶油麻辣燒賣,口感都幾彈牙,係我偏好既軟糯感😉上面既奶油其實係似sour cream既質地,配上少少蕃紅花,我個人覺得食落唔辣,可能係個cream幫忙中和番少少啦,幾特別既💁🏻‍♀️秘製豬肉炸燒賣 $26食左一個蒸既,另一個就食炸既😉反而我覺得幾驚喜,首先佢炸得唔會乾,外面脆脆而入面都仲保持軟糯,豬肉味都幾出,上面既醬汁都幾惹味,一個人我覺得都可以食曬全份八粒💁🏻‍♀️秘製香滑腸粉 $24腸粉係朋友想食既野,必定叫佢多麻醬💪🏻估計佢呢度一份有四五條腸粉,食落都幾滑溜💁🏻‍♀️經典炸饅頭配煉奶 $26呢個item我一見到就想食啦,簡簡單單既炸饅頭配煉奶直頭重拾童年回憶,一客三件,好飽肚😎除左小食之外,我發現到有一款菠蘿梳打都幾少見,佢個味道幾清爽,有點似平日食冰菠蘿既味道,喜歡食
《Hidden Table - 紅磡》

💁🏻‍♀️奶油麻辣魚肉燒賣 $26

💁🏻‍♀️秘製豬肉炸燒賣 $26

💁🏻‍♀️秘製香滑腸粉 $24

💁🏻‍♀️經典炸饅頭配煉奶 $26

除左小食之外,我發現到有一款菠蘿梳打都幾少見,佢個味道幾清爽,有點似平日食冰菠蘿既味道,喜歡食罐頭菠蘿的話會幾喜歡個梳打呢
2024-04-10
地方唔大,得兩張枱,好彩去個陣咁啱有張吉枱總結:味道整體我覺得算唔錯,不過就未至於要特登走去紅磡到食😂兩個人食咗3款燒賣😼🌟沙嗲牛肉燒賣 $26好少有機會食到牛肉燒賣,都幾特別不過有少少似食緊牛肉球🫢🌟炸避風塘魚肉燒賣 $26炸得幾好,但略嫌味道唔夠出😢避風塘個味唔係好出…🌟魚肉燒賣 $12正常發揮👍🏻燒賣本體我覺得ok的,反而係豉油個味唔係咁啱我口味,好似7仔燒賣啲豉油仲好食有機會經過紅磡都會考慮去試下其他味嘅…
地方唔大,得兩張枱,好彩去個陣咁啱有張吉枱

兩個人食咗3款燒賣😼
🌟沙嗲牛肉燒賣 $26
好少有機會食到牛肉燒賣,都幾特別
不過有少少似食緊牛肉球🫢

🌟炸避風塘魚肉燒賣 $26
炸得幾好,但略嫌味道唔夠出😢
避風塘個味唔係好出…

🌟魚肉燒賣 $12
正常發揮👍🏻

有機會經過紅磡都會考慮去試下其他味嘅…
Type of Meal
Tea
2024-06-02 0 views
網上面寫有得食燒賣放題,今次到訪這間主打特色燒賣的小食店,燒賣放題只需$78,所以就和朋友進店試試。地方不是很大,只有兩張枱,所以需要提早預約。個人覺得奶油麻辣燒賣和泰式蒸燒賣比較好食。泰式燒賣本身一食落去滿口就已充斥著泰式的味道,很濃烈,然後魚肉燒賣的味道就會漸漸出來了,所以吃到最後有點不平衡。反而麻油燒賣味道就不是太強烈,中和了燒賣的味道。所以奶油麻辣燒賣比較好食一點。第一個最愛是奶油麻辣燒賣,接著就是泰式蒸燒賣。食過泰式炸燒賣,但是覺得有點燶。炸避風塘燒都係一般。大炸燒賣是有特別的味道,喜愛香口的人都可以試下炸燒賣。還有一個炸燒賣大阪串燒燒賣就真是幾好食,反而沙嗲牛肉燒賣就一般般了。這裡有很多不同種類的燒賣,絕對滿足到燒賣愛好者,除了燒賣之外,還有其它不同種類的小食,都值得一試。

據「燒賣關注組」情報燒賣放題又出現!! 限時45分鐘!今次仲有11種口味!! 即刻inbox餐廳留位💨💨目測餐廳只係得5️⃣個位堂食🪑🪑🪑🪑🪑每次可以揀四款:🍢奶油麻辣魚肉燒賣🍢炸大阪魚肉燒賣🍢櫻花蝦魚肉燒賣🍢炸避風塘魚肉燒賣櫻花蝦燒賣用料十足~鋪滿滿既櫻花蝦醬⋯味道有啲似XO醬! 鹹香味十足💛💛新鮮出爐既魚肉燒賣軟糯得嚟又帶點煙韌~奶油燒賣用左番紅花芝麻作點綴⋯賣相幾靚📸食落少少辣~奶油同辣味居然幾夾🤭🤭炸大阪燒賣幾有創意! 好似食緊章魚燒咁!燒賣炸完口感更加彈牙好食🤤🤤至於避風塘燒賣呢?!餐廳太忙.. 漏 左 單🥀希望餐廳睇到食評嘅時候改善下& 還返俾我啦🤭$26 x 3 = $78 岩岩回到本!挑戰「成功」🎖️🎖️🎖️
據「燒賣關注組」情報燒賣放題又出現!! 限時45分鐘!
今次仲有11種口味!! 即刻inbox餐廳留位💨💨

🍢櫻花蝦魚肉燒賣
🍢炸避風塘魚肉燒賣

櫻花蝦燒賣用料十足~鋪滿滿既櫻花蝦醬⋯
味道有啲似XO醬! 鹹香味十足💛💛
新鮮出爐既魚肉燒賣軟糯得嚟又帶點煙韌~

奶油燒賣用左番紅花芝麻作點綴⋯賣相幾靚📸
食落少少辣~奶油同辣味居然幾夾🤭🤭

炸大阪燒賣幾有創意! 好似食緊章魚燒咁!
燒賣炸完口感更加彈牙好食🤤🤤

至於避風塘燒賣呢?!餐廳太忙.. 漏 左 單🥀
希望餐廳睇到食評嘅時候改善下& 還返俾我啦🤭
2024-05-27 0 views
話說讀書年代已經覺得紅磡多好西食咁岩前排見到間小食店好特別今次要為大家介紹既係 - Hidden TableHidden Table係位於紅磡紅磡必嘉街97號黃埔唐樓地舖餐廳主打食小食為主佢成個門面都好eye catching佢係用左橙色做主調真係勁吸引食物個方面 佢地既豬肉燒賣係勁出色食落個豬味好香濃而且超彈Location : Hung HomPrice : around $30-$50/p.p❤️❤️❤️❤️❤️❤️
話說讀書年代已經覺得紅磡多好西食

而且超彈

Location : Hung Hom
Price : around $30-$50/p.p
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Hidden Table 📍:紅磡必嘉街97號黃埔唐樓地舖🚗:黃埔地鐵B出口 步行5分鐘📞:+852 6081-5782💲:~HKD60/head for 掃街Food quality✔️:奶油麻辣魚肉燒賣、日式大阪魚肉燒賣、超滑秘製腸粉、泰國青檸梳打水、韓國檸檬梳打👌🏼:Cajun巨型蟹柳總結:😋燒賣作為霸佔本港街頭食物榜首多年自然有佢嘅原因 隨住創意革新 燒賣亦唔單純只係一塊皮包住一粒魚肉 今次試呢間位處polyu 理大舊hall 附近 舖仔細細 但人流唔少 關注燒賣嘅朋友可以試試😎😋蒸同炸燒賣各有5款 分別試咗推薦嘅奶油麻辣魚肉燒賣同日式大阪魚肉燒賣 $26/8粒 燒賣認真有點貴 不過佢每款嘅調味都係有特色 唔係簡單豉油同辣椒🌶️ 同埋味道又好味 所以都值得一試😋奶油🧈同麻辣估唔到咁夾 麻味重過辣 魚肉燒賣就係金龍嗰款煙韌有咬口 上面仲加上一堆干紅椒絲 惹味😋大阪魚肉燒賣完完全全係章魚🐙燒嗰隻調味 炸燒賣又夠脆 鰹魚碎又落得好多 正😋腸粉又真係幾滑 秘製醬汁真係同平時甜醬芝麻醬豉油唔同 初初食都覺得還好 但之後一直忍唔到口不斷食就愈覺愈好食🫡😋飲品都係啲罐裝飲品 會放✔️係因為價錢性價
📍:紅磡必嘉街97號黃埔唐樓地舖
🚗:黃埔地鐵B出口 步行5分鐘
📞:+852 6081-5782
💲:~HKD60/head for 掃街

Food quality
👌🏼:Cajun巨型蟹柳

總結:

😋飲品都係啲罐裝飲品 會放✔️係因為價錢性價比高 同便利店差唔多價錢

🤔我自己本身麻麻哋蟹柳 但呢條真係好巨型 但炸落配埋啲沙律醬同七味粉又幾好食

🤔以小食嚟講佢又唔係話好抵 不過調味比一般出眾 所以可以接受 以$50人均都食得好飽當一餐都算性價比唔錯😯

😨好細間 堂食得4-5個位 所以大部分人都外賣 我同朋友堂食期間都食唔少二手煙 同埋風大啲嘢吹落地 摗手唔成勢🙊

• 超滑秘製腸粉
  • 泰國青檸梳打水
  • 韓國檸檬梳打
作為每個月都會食一次燒賣嘅食家,當然知道呢間紅磡嘅hidden table 喇!店鋪主打新派fusion燒賣,口味相當吸引,呢度嘅燒賣粒粒皮簿飽滿,價錢唔算平但值得一試。我嘅至愛就係呢個🤍《奶油麻辣魚肉燒賣》 麻辣味出眾,而奶油剛好中和咗佢嘅麻辣,食落辣得唔辛苦,而係越食越開胃。同場仲叫咗🤍《秘製豬肉燒賣》 ,食得出秘製醬係麻醬底 ,燒賣灑上避風塘蒜粒,出奇地夾,鍾意濃味嘅要試。🤍《泰式干蒸牛肉燒賣》既泰式即係用咗甜酸醬,而牛肉本身比魚肉更彈牙,係另一番滋味。最後仲叫咗🤍《麻辣避風塘魷魚圈》 ,呢個用咗蒜、蔥加上秘制辣椒粉炸成, 等候需時,但就可以食到新鮮炸起、惹味嘅魷魚圈。食到口渴,叫咗《有汽香水檸檬鐵觀音》,我超級超級鍾意🤍🤍🤍,希望原箱買埋返屋企嘅程度,少甜、解渴、爽、香。

2024-05-02 33 views
依間紅磡打卡燒賣我已經bookmark左好耐🤣好搶眼既燈色裝修咁吸睛👀作為燒賣關注組終於去左食!食左3款特色燒賣 而各式特色口味都好新奇 但又同燒賣出奇地夾😋仲有辣椒油、蔥同芫荽可以任加 想幾重口味都得~✿ 奶油麻辣魚肉燒賣 $26 ✿辣魚肉燒賣就食得多喇 加多奶油又係點架呢🤔奶油麻辣醬creamy 辣得黎帶有甜味 魚肉燒賣本身就好彈牙唔粉 帶有魚肉香唔係麵粉👍🏻✿ 蒸秘製豬肉燒賣 $24 ✿個秘製醬汁好惹味 講唔出係咩醬但好夾個燒賣我個人比較鐘意豬肉燒賣 口感比魚肉再實淨d✿ 黑松露豬肉燒賣 $32 ✿第一次食炸既豬肉燒賣🫢熱辣辣炸到好脆 但入面都係好juicy💦再點埋黑松露醬 好似平時食薯條咁🤩飲品方面主要係罐裝飲品 除左平時d汽水之外 仲有d韓國梳打都係$12🤭仲有好多款燒賣、小食同炸物仲未試過餐廳開到凌晨3am 宵夜真係可以落黎試下🤓理大學生同燒賣關注組仲有福利架!

依間紅磡打卡燒賣我已經bookmark左好耐🤣
好搶眼既燈色裝修咁吸睛👀作為燒賣關注組終於去左食!

仲有辣椒油、蔥同芫荽可以任加 想幾重口味都得~

✿ 奶油麻辣魚肉燒賣 $26 ✿

✿ 黑松露豬肉燒賣 $32 ✿
第一次食炸既豬肉燒賣🫢
熱辣辣炸到好脆 但入面都係好juicy💦
再點埋黑松露醬 好似平時食薯條咁🤩

仲有好多款燒賣、小食同炸物仲未試過
餐廳開到凌晨3am 宵夜真係可以落黎試下🤓

理大學生同燒賣關注組仲有福利架!
2024-05-02 27 views
創意特色蒸/炸燒賣,有辣,有唔辣,豬肉或者魚肉,仲有唔同嘅餐選擇配搭。細細碟,每碟都有八粒。日式大阪魚肉燒賣個皮少少炸,幾有創意。食落好似章魚小丸子嘅感覺,但係其實入面係魚肉燒賣。比起食章魚小丸子口感更加好,因為入面呢佢係比較硬身少少嘅燒賣,唔係軟淋淋嘅章魚丸,我覺得將成個口感升華咗。經典魚肉燒賣細細粒,爽口少少彈牙,啱晒啲lady。除咗普通嘅豉油之外,仲有少少蔥花。另外佢可以自己落芫荽及其它配料。秘製豬肉燒賣豬肉口感自然同魚肉燒賣唔同,口感呢亦都比較軟身啲,醬汁係自己秘製,有少少蒜蓉粒,香口惹味。跟餐廳可以有凍櫃入面嘅一啲特色飲品,有好多唔同味道嘅有汽梳打水,啱晒同啲小食一齊食,夏天天氣熱就好清涼。我就叫咗兩支梳打水:泰國勝獅梳打水韓國青蘋果梳打

細細碟,每碟都有八粒。

日式大阪魚肉燒賣

經典魚肉燒賣

秘製豬肉燒賣

我就叫咗兩支梳打水:
泰國勝獅梳打水
韓國青蘋果梳打
2024-05-02 11 views
Hidden Table今次要介紹旺角一間好紅嘅燒賣小食店,連「香港燒賣關注組」都有推介過,早排呢間仲搞過任食燒賣嘅比賽,我都好想玩,但當時無人陪我玩!😭呢間燒賣小食店裝修以橙色為主,店內雖然唔大,但都有幾張座位可以比人堂食,佢哋主要以外賣為主,燒賣款式一共有十款口味,分蒸同炸兩大類,有魚肉、豬肉及牛肉,另外仲有腸粉、碗仔翅、炸饅頭、撈麵等小食供應,連自家製辣椒油、蔥同芫荽都係任加。👍👍呢間小店門口都係有一級,你想食咩小食,店員就會出嚟幫你落單,唔使帶斜板都得,輕輕鬆鬆叫個外賣拎返屋企食就掂哂!1.泰式干蒸牛肉燒賣(8粒)$26(7.5/10)呢個泰式干蒸牛肉燒賣有少少似酒樓嘅乾蒸燒賣,配上泰式酸甜醬好惹味,食落好開胃,燒賣口感彈牙唔黐牙!2.奶油麻辣魚肉燒賣(8粒)$26(8.5/10)呢個係人氣奶油麻辣魚肉燒賣,口感非常彈牙,奶油配麻辣都幾夾,creamy得嚟帶少少辣,唔錯!3.日式大阪魚肉燒賣(8粒)$26(9/10)呢個日式大阪魚肉燒賣食落有少少似章魚燒,燒賣炸到外脆內軟,亦都放咗好多木魚碎同紫菜,同其他店嘅炸燒賣真係好唔同,好味!4.秘製腸粉(4條)$24(8/10)呢個腸粉
Hidden Table

1.泰式干蒸牛肉燒賣(8粒)$26(7.5/10)

2.奶油麻辣魚肉燒賣(8粒)$26(8.5/10)

3.日式大阪魚肉燒賣(8粒)$26(9/10)

4.秘製腸粉(4條)$24(8/10)
呢個腸粉唔夠滑,食落有少少厚,唔夠薄身,麻醬同甜醬正常,芝麻粒如果多少少就更好!

2人總共價錢$102

個人口味總評分:8.25/10

@the.hidden.table

地址:紅磡必嘉街97號黃埔唐樓地舖

#HiddenTable #紅磡燒賣 #紅磡 #紅磡好去處 #相機食先 #香港美食 #紅磡美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong

TakeAway
  • 日式大阪魚肉燒賣
這晚我們來到紅磡這邊緬懷一下,從前喜歡到寶石💎戲院看電影🎬附近吃拉麵🍜,今次來到這邊除了做這些事外,還找到了一間專吃香港小食燒賣的小店🙆‍♀️,這裡有多款自家製燒賣可以選擇😚,真的挺吸引🤩,有蒸有炸,我們點了蒸秘製豬肉燒賣、奶油麻辣魚肉燒賣和炸黑松露豬肉燒賣,🔥這邊還有我喜歡吃但很久沒吃過的炸饅頭配煉奶,飲品點了韓國青檸🍋‍🟩梳打和蜜桃🍑梳打~奶油麻辣魚肉燒賣最有驚喜😋,奶油味道有點像平時譚仔吃的尖椒皮蛋味,加上辣椒絲🌶️,很刺激味蕾,很特別!😛秘製豬肉燒賣的醬汁又是自家製的,🥰有種獨特的香甜味,好像是有甜醬芝麻醬混合而成的醬汁,加上滿滿炸蒜灑在上面,吃下去更香脆可口!😆🥳炸黑松露豬肉燒賣,原來是炸豬肉燒賣加一盒另上的黑松露醬,燒賣炸得不乾不柴、蘸上黑松露醬,味道濃郁芬香,🤤這裡還可以任加蔥、芫荽和自家製辣椒油,想不到燒賣的食法有這麼多呢!😂🤪炸饅頭配煉奶,很久沒吃,炸得外脆內軟,蘸上煉奶吃,好邪惡好正!😈喜歡嘗試新味道👅的燒賣控 一定要來試試看啊Info店名:Hidden Table地址:紅磡必嘉街97號黃埔唐樓地舖

這邊還有我喜歡吃但很久沒吃過的炸饅頭配煉奶,
飲品點了韓國青檸🍋‍🟩梳打和蜜桃🍑梳打~

奶油麻辣魚肉燒賣最有驚喜😋,
奶油味道有點像平時譚仔吃的尖椒皮蛋味,
加上辣椒絲🌶️,很刺激味蕾,很特別!😛

秘製豬肉燒賣的醬汁又是自家製的,🥰
有種獨特的香甜味,好像是有甜醬芝麻醬混合而成的醬汁,
加上滿滿炸蒜灑在上面,吃下去更香脆可口!😆🥳

炸黑松露豬肉燒賣,
原來是炸豬肉燒賣加一盒另上的黑松露醬,
燒賣炸得不乾不柴、
蘸上黑松露醬,味道濃郁芬香,🤤

這裡還可以任加蔥、芫荽和自家製辣椒油
,想不到燒賣的食法有這麼多呢!😂🤪

炸饅頭配煉奶,很久沒吃,
炸得外脆內軟,
蘸上煉奶吃,好邪惡好正!😈

喜歡嘗試新味道👅的燒賣控 一定要來試試看啊

Info
店名:Hidden Table
地址:紅磡必嘉街97號黃埔唐樓地舖
2024-05-02 10 views
之前因為燒賣放題而得知呢間鋪頭,不過當時miss左,最近係紅磡食飯,經過見到,即刻去睇下! 呢到有好多款燒賣,蒸又有,炸又有。蒸特製豬肉燒賣比起出面食到既豬肉燒賣,相對冇咁油,不過我覺得個重點係佢個靈魂醬汁! 個汁好香濃,有少少花生醬味同蒜香,食落好開胃,好惹味。炸黑松露豬肉燒賣好香口,即叫即炸,熱辣辣。黑松露醬仲係另上,超濃味。呢到仲有好多款小食,叫左炸饅頭同埋cajun 巨型蟹柳。炸饅頭重點係配埋煉奶,炸得外脆內軟! 巨型蟹柳都好好食! 感覺呢到好岩夜晚黎食宵夜!

蒸特製豬肉燒賣

炸黑松露豬肉燒賣
好香口,即叫即炸,熱辣辣。黑松露醬仲係另上,超濃味。

感覺呢到好岩夜晚黎食宵夜!
2024-05-01 10 views
港人至愛 港式小食燒賣店紅磡人氣燒賣小店黑松露豬肉燒賣沾上秘制黑松露醬後,入口滲出淡淡黑松露的清香,令人齒頰留香。燒賣彈牙伴隨着肉香,口感比一般燒賣更豐富日式紫菜魚肉燒賣燒賣質感軟糯,魚味香濃,搭配紫菜,倍添香口Cajun巨型蟹柳巨型炸蟹柳,外層炸至金黃香脆,內裏蟹柳一絲絲非常鮮味,配上七味粉同沙律醬,味道大提升秘製腸粉腸粉質感順滑,帶有米香,配上秘制甜醬和麻醬,滋味倍增菠蘿梳打清新菠蘿味,甜度適中,感覺清爽解膩Hidden Table📍紅磡必嘉街97號黃埔唐樓地舖

港人至愛 港式小食燒賣店

紅磡人氣燒賣小店

黑松露豬肉燒賣

日式紫菜魚肉燒賣
燒賣質感軟糯,魚味香濃,搭配紫菜,倍添香口

Cajun巨型蟹柳

秘製腸粉
腸粉質感順滑,帶有米香,配上秘制甜醬和麻醬,滋味倍增

菠蘿梳打
清新菠蘿味,甜度適中,感覺清爽解膩

📍紅磡必嘉街97號黃埔唐樓地舖
2024-04-27 21 views
見到關注組不時評論唔同口味嘅燒賣, 原來响大學附近有間小食店, 賣多款特色小食🍡, 仲有多款 fusion 燒賣, 有蒸有炸,而其中嘅奶油麻辣魚肉燒賣係年度燒賣🥉。🍭奶油麻辣魚肉燒賣 (蒸)不愧為名物🥉, 純純兔嘅外型內藏麻辣勁道, 但奶油味又温柔咗辣味,堅好食又彈牙。讚👍!🍭日式紫菜魚肉燒賣 (炸)係和風🇯🇵味嘅燒賣, 新口味新嚐試😍.🍭日式大阪🎌魚肉燒賣(炸)大阪燒嘅遠房親戚, 醬汁神還原, 味道惹味有口感。🍭土匪爆谷雞🧔爆谷大小嘅鷄塊, 似零食咁,停唔到口。🍭泰式墨魚餅🦑泰醬酸甜味,同墨魚餅係絶配。

🍭奶油麻辣魚肉燒賣 (蒸)

🍭日式紫菜魚肉燒賣 (炸)
係和風🇯🇵味嘅燒賣, 新口味新嚐試😍.

🍭日式大阪🎌魚肉燒賣(炸)
大阪燒嘅遠房親戚, 醬汁神還原, 味道惹味有口感。

🍭土匪爆谷雞🧔
爆谷大小嘅鷄塊, 似零食咁,停唔到口。

🍭泰式墨魚餅🦑
泰醬酸甜味,同墨魚餅係絶配。

2024-04-22
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
  • 泰式墨魚餅
Hidden Table這家店之前就在燒賣關注組被提及過,今天路過看到引人矚目的橙色外觀,決定進去買來試試。超滑秘製腸粉 $24腸粉偏向細膩,質地滑溜,吃起來帶有米香味,搭配甜醬、麻醬一起吃,比例恰到好處日式紫菜魚肉燒賣 $24燒賣質地稍微有點有彈性,搭配獨特的紫菜風味,小編很喜歡店家的辣油,與日式風味融合得很特別秘製豬肉燒賣 $24燒賣蒸得剛剛好,吃起來香脆爽口,燒賣內餡豐富,咬開來有肉汁,搭配秘製醬汁很美味奶油麻辣魚肉燒賣 $26燒賣有彈性,加上奶油麻辣醬和細緻的辣椒絲點綴,入口滑潤帶有些許辣味,味道新奇

超滑秘製腸粉 $24

日式紫菜魚肉燒賣 $24