一行四人午市光顧環境:多張中國油畫作擺設服務:事緣我們起初點了「棗泥鍋餅」,由於是甜點,因此最尾才上菜。怎料到叫待應上菜時,那位經理卻說「棗泥鍋餅」已經没供應。大佬,没有你就早點說呀,對不起也不會說。於是最後改為叫蒸花素餃但事實上這間店其他的待應態度很好,會主動替你收碟和添茶價錢:御膳烤鴨套餐:$268+茶錢+加一食物:江都肴肉:很「lum」很好吃燻魚:有骨,酸酸甜甜,可以一試牛展:很「lum」,不「痴」牙,很好吃御膳烤鴨:下面食評說了很多,不重覆,總之好吃蒸花素餃:皮太厚,味道一般八寶飯:淋上糖漿後,顯得過甜了注意:套餐份量很多,4 -5人去吃也可總結:食物高質素,部分員工卻態度高傲
一行四人午市光顧
環境:多張中國油畫作擺設

但事實上這間店其他的待應態度很好,會主動替你收碟和添茶

價錢:御膳烤鴨套餐:$268+茶錢+加一
食物

江都肴肉:很「lum」很好吃
燻魚:有骨,酸酸甜甜,可以一試
牛展:很「lum」,不「痴」牙,很好吃
御膳烤鴨:下面食評說了很多,不重覆,總之好吃
蒸花素餃:皮太厚,味道一般
八寶飯:淋上糖漿後,顯得過甜了

注意:套餐份量很多,4 -5人去吃也可

總結:食物高質素,部分員工卻態度高傲
2010-07-17
2010-07-07 35 views
這天和家人一起嘗試新開的樂當此店,7人共點了: 糖醋小排骨 - $28, 冷盤, 酸甜適中, 個人很喜歡. 八年陳花雕醉雞 - $30, 冷盤, 雞浸得很滑, 有酒香. 脆皮煎素鵝 - $28, 小食, 腐皮煎得鬆脆, 好食. 砂窩雲吞雞 - $117(中), 例牌只有6只雲吞, 所以要叫中, 湯和雲吞都好食, 就連煲了湯的雞也有味, 很鮮甜. 御膳烤鴨 - $180(中), 片出來的鴨肉只有一碟, 覺得比較小, 反而包鴨肉食的簿餅就有成廿幾片, 鴨比較瘦, 都ok. 松鼠桂花魚 - $150, 桂花魚炸脆, 甜酸ok, 茨汁比較稠. 松子榨菜肉肉末配叉子燒餅 - $68, 榨菜肉末炒得乾身, 適合放入燒餅內, 但燒餅比較脆身, 容易爆裂, 但不防一試, 因原身跟三只燒餅, 要加多一只$8. 高力豆沙香蕉 - $49, 甜品, 原本只有六件, 又要加一件, 做得很好, 除了加糖粉外, 還可加草梅醬, 值得加分.埋單連茶芥和加一: $790價錢合理,服務也好.
這天和家人一起嘗試新開的樂當此店,
7人共點了:
糖醋小排骨 - $28, 冷盤, 酸甜適中, 個人很喜歡.
脆皮煎素鵝 - $28, 小食, 腐皮煎得鬆脆, 好食.
埋單連茶芥和加一: $790
價錢合理,
服務也好.

糖醋小排骨(前)和脆皮煎素鵝(後)
已分了的砂窩雲吞雞
松子榨菜肉末(前)配叉子燒餅(後)
松鼠桂花魚
只有一碟的片皮烤鴨
高力豆沙香蕉
2010-07-07
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
糖醋小排骨(前)和脆皮煎素鵝(後)
已分了的砂窩雲吞雞
松子榨菜肉末(前)配叉子燒餅(後)
松鼠桂花魚
只有一碟的片皮烤鴨
高力豆沙香蕉
  • 糖醋小排骨
  • 脆皮煎素鵝
  • 砂窩雲吞雞
2010-07-04 26 views
上星期一早約好朋友一齊去【御膳飯莊】食既飯,因為大家係facebook見到我d相之後,都話好想去食,咁我就安排左今日星期二8點係【御膳飯莊】門口等。尋晚已經打電話去BOOK左台,去到係冇位要等,我同親愛的係最早去到,等位同時亦都等齊人,5-10分鐘左右就有位啦!今次都係叫返上次食既野,但係叫既數目就比上次小左。香蔥拌海蜇HKD28(小):依然係咁正、咁爽口!八年陳花雕醉雞HKD30(小):味道依然,完全保持到水準。皮蛋拌豆腐HKD28(小):今次真係失色,同上次食果碟完全係2樣野,但係豆腐真係好滑。(上次果碟係粒粒上,豆腐味道入哂味,食落好野味,越食越想食!)御膳京醬蝦(兩隻起)HKD23隻 :呢個係必食既,味道同上次食都係一樣,依依KEEP到咁好食!松鼠桂花魚HKD150(可選松鼠/乾燒/紅燒/油浸):唔食魚既親愛的都話呢條松鼠桂花魚好好味,位位朋友都話肉質好滑!胡同開洋蔥油溫拌麵HKD28:我地每人食左一碗,而親愛的就食左2碗,大家對呢碗麵既COMMENT都係有讚冇彈。御膳烤鴨HKD180(中):今次唔知點解冇拎隻鴨比我地睇,一上台就成碟片好左既擺上台,真係好失望,因為最精彩既花絮

今次都係叫返上次食既野,但係叫既數目就比上次小左。

香蔥拌海蜇HKD28(小):依然係咁正、咁爽口!

八年陳花雕醉雞HKD30(小):味道依然,完全保持到水準。

御膳烤鴨HKD180(中):今次唔知點解冇拎隻鴨比我地睇,一上台就成碟片好左既擺上台,真係好失望,因為最精彩既花絮我地就係上睇隻即烤既鴨,同埋即場片比我地睇。ANYWAY,味道都係依然,冇變!

部長認得我,之後免我茶芥仲送左2個甜品比我,

陳皮豆沙煎窩餅HKD38 (FREE):我都係覺得第一次食既好食D,咁質數當然比其他餐廳既依然好,希望下次再去食既時候,可以再改進啦!

桂花酒釀丸子HKD48(FREE):視覺、份量,同上次一樣,不過味道比上次濃左小小,但都係比其他餐廳既好。
香蔥拌海蜇HKD28(小)
八年陳花雕醉雞HKD30(小)
皮蛋拌豆腐HKD28(小)
御膳京醬蝦(兩隻起)HKD23隻
松鼠桂花魚HKD150(可選松鼠/乾燒/紅燒/油浸)
胡同開洋蔥油溫拌麵HKD28
陳皮豆沙煎窩餅HKD38/桂花酒釀丸子HKD48
2010-06-29
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
香蔥拌海蜇HKD28(小)
八年陳花雕醉雞HKD30(小)
皮蛋拌豆腐HKD28(小)
御膳京醬蝦(兩隻起)HKD23隻
松鼠桂花魚HKD150(可選松鼠/乾燒/紅燒/油浸)
胡同開洋蔥油溫拌麵HKD28
  • 桂花酒釀丸子
  • 香麻拔絲蘋果
2010-07-03 6 views
2010-07-02
下午茶MENU ~ 餐唔係好多揀, 小食就有幾多, 都OK架
健康飲品 ~ 木瓜煲龍利葉, 正~
兩大一小, 叫左咁多野~
醉雞 ~ 冇骨, 廿蚊有咁多, 抵
油炆筍 ~ 好入味, 勁好食
小籠包 ~ 一般, 皮較厚, 有少少肉汁, 廿幾蚊個餐, 仲想點~
燻魚麵 ~ D燻魚好夠味
蔥油海蜇 ~ 得蔥油, 所以比較淡口, 海蜇勁爽
  • 鍋貼
  • 蔥油餅
2010-06-29 12 views
御膳飯莊前身係仿膳,仿膳嘅食物,質素好好,難免我地會比較一番層叠千層峰其實係豬耳,豬耳爽口,味道全靠醬汁,微辣,匹配糯米蜜糖蓮藕糯米填滿蓮藕每一個窿窿,煙煙韌韌,不過蜜糖太甜過了火蔥油海蜇其實都係普普通通嘅爽爽海蜇,沒舍特別花雕醉雞花雕味好濃,雞又嫩滑,好食部長姐姐話想送啲飲品比我地當她作出介紹時,佢自己都講到甩甩咳咳我都聽到一舊雲...不過,我聽到有蜜瓜xxxxxx我地就統稱佢做涼茶啦呢杯涼茶熱辣辣上到枱,攤一陣至好飲呀甜甜的,好啱夏天飲,噫!!!有冬瓜味嘅?咁係冬瓜定蜜瓜呀?鍋鎉豆腐我唔知點解咁好食...係囉,豆腐嫩滑仲食得出有豆味已經算唔錯喇砂窩雲吞雞我地5個人,坐一張8人枱,都算好大張枱喇居然係唔夠位擺餸...砂鍋雲吞雞,攞埋一邊分完至上枱一入口,我同妹妹即時嘩咗一聲唔係好飲到嘩呀,係好鹹呀不過媽咪話我地熱氣喎,fine,你話熱氣就熱氣啦雞湯味濃,雲吞好大隻但味道一般桂花松鼠魚個汁酸甜度剛剛好,條魚睇落好大條,食起上黎得好少肉可能...係我地大食烤鴨純粹係攞過黎比我地見一見隻鴨即刻捉住個侍應哥哥,叫佢停低比我影相隻色唔靚,唔夠深色味道一流,好食到唔停得口,皮脆肉嫩有個熱鍋熱住啲

層叠千層峰

其實係豬耳,豬耳爽口,味道全靠醬汁,微辣,匹配

糯米蜜糖蓮藕

糯米填滿蓮藕每一個窿窿,煙煙韌韌,不過蜜糖太甜過了火

蔥油海蜇

其實都係普普通通嘅爽爽海蜇,沒舍特別

花雕醉雞

花雕味好濃,雞又嫩滑,好食

部長姐姐話想送啲飲品比我地

當她作出介紹時,佢自己都講到甩甩咳咳

我都聽到一舊雲...

不過,我聽到有蜜瓜xxxxxx

我地就統稱佢做涼茶啦

呢杯涼茶熱辣辣上到枱,攤一陣至好飲呀

甜甜的,好啱夏天飲,噫!!!有冬瓜味嘅?

咁係冬瓜定蜜瓜呀?

砂窩雲吞雞

我地5個人,坐一張8人枱,都算好大張枱喇

居然係唔夠位擺餸...

砂鍋雲吞雞,攞埋一邊分完至上枱

一入口,我同妹妹即時嘩咗一聲

唔係好飲到嘩呀,係好鹹呀

不過媽咪話我地熱氣喎,fine,你話熱氣就熱氣啦

雞湯味濃,雲吞好大隻但味道一般

桂花松鼠魚

個汁酸甜度剛剛好,條魚睇落好大條,食起上黎得好少肉

可能...係我地大食

純粹係攞過黎比我地見一見隻鴨

即刻捉住個侍應哥哥,叫佢停低比我影相

隻色唔靚,唔夠深色

味道一流,好食到唔停得口,皮脆肉嫩

有個熱鍋熱住啲薄餅

唔怕變凍變硬,夠細心

食飽飽,我地開始研究甜品

尤記得,仿膳嘅高力豆沙相當好食,軟綿綿,好好食

呢個?哼!!!相差得太遠了吧~~~

食極都食唔出炸湯圓上面個點黃色醬是什麼

估咗好耐,終於我忍唔住去問人

呢個黃色醬係唔係牛油呀?

侍應哥哥答 : 係桂花糖槳

我 : 鹹架喎 ? 糖槳 ?

侍應哥哥答 : 係甜架

我呆咗兩秒,個刻我係覺得晴天霹靂,我連甜同鹹都唔識分喇?

我 : 哦!!!唔該

侍應哥哥 : 你食到係鹹架?

我 : 係呀

部長姐姐又走過黎話想送甜品比我地

腰果露,好香腰果味呢

桂花杞子凍糕

部長姐姐話 : 係我地廠做架,你地食完啲咁肥膩嘅嘢,清一清味蕾舒服好多架

其實仲同部長姐姐講好多嘢,好健談架

埋單$1,150,算平喇 (我地唔止食咁少架,去以下網誌睇下食咗幾多嘢)

坐得舒服唔會迫夾,無環境無電視但有裝修

又好服務又好招呼,貼士一百幾十無手軟比出去

雖然某啲食物真係差少少

不過希望佢地會有改進

越變越好啦,有下次

更多食物圖片網誌 : http://hk.myblog.yahoo.com/jessicalim1112/article?mid=18389
高力豆沙
2010-05-27
高力豆沙
桂花杞子凍糕
  • 烤鴨,桂花魚,鍋鎉豆腐......
2010-06-19 14 views
今次 也是不用付費的不過 就算要我付款 我也一定心甘情願一入場 看到我喜歡的裝潢 實在加分四個人先來一杯 羅漢果龍俐葉茶清甜 二字絕對正確經理每次都會有不同的飲品供應十元一杯 值得多喝上幾杯因為我遲來 所以點菜部分都交由王子他們處理吧!豆腐皮蛋 其實不太喜歡這「爛爛的」外表但汁做得不錯 豆腐也嫩嫩的糖醋小排骨 冷盤 味道很夠香蔥伴海蜇 這個海蜇很爽八年陳花雕醉雞 好重酒香 雞很嫩滑 雖無雞味松鼠桂花魚 處理很好 非常嫩清 汁做得甜酸有致片皮鴨是即烤的 由經理親自處理切片 用上六個配菜 京蔥 大頭菜 甜醬 青瓜 酸蘿蔔 芹菜加上 薄餅 一起吃用 非常滋味薄而脆的鴨皮 鴨肉保留了鴨汁 配上新鮮的配菜 怎能不好吃呢重要的是 餐廳聽取了客人意見 用熱水盅熱烘著薄餅 令其不易受冷很貼心香蔥鳳尾蝦 以天婦羅形式 灑上點點椒鹽 吃得到蝦的味道 以及蔬菜的甜味 好吃御膳京醬蝦 甜甜的醬 蝦頭很好吃開洋伴麵 蔥的香由由遠而近飄來 麵很彈牙 油雖多了點 不過也很好吃小籠包 竟然吃得到鮮甜的湯汁 很好吃甜品上過四道桂花燉雪梨 清甜 帶有濃濃的桂花香 雪梨軟而熱 很滋潤!!拔絲蘋果 這一定是必吃的 餐廳有別
今次 也是不用付費的
不過 就算要我付款 我也一定心甘情願

一入場 看到我喜歡的裝潢 實在加分

四個人
先來一杯 羅漢果龍俐葉茶

清甜 二字絕對正確
經理每次都會有不同的飲品供應
十元一杯 值得多喝上幾杯

因為我遲來 所以點菜部分都交由王子他們處理吧!

豆腐皮蛋 其實不太喜歡這「爛爛的」外表

很貼心
御膳京醬蝦 甜甜的醬 蝦頭很好吃
小籠包 竟然吃得到鮮甜的湯汁 很好吃

甜品上過四道
桂花燉雪梨 清甜 帶有濃濃的桂花香 雪梨軟而熱 很滋潤!!
拔絲蘋果 這一定是必吃的 餐廳有別於一般 用上汽水代替了冰水 有汽水的微甜
這個製作費時又多工 用上二人合力弄 到上檯也由侍應跟經理一起處理
外表的脆糖充滿芝麻香 糖跟蘋果合起來 熱燙燙的 真的很很很好吃!!!!!
陳皮豆沙煎餅 真的很喜歡這個 一吃知道不是用上買來的豆沙泥
感覺就像別紅豆沙 而且真的起沙 好別!!!!
最後的酒釀丸子 丸子很多 酒米也很多 又要桂花香 不過丸子較軟 我較喜歡糯一點的丸子

不可多得的餐廳 必會跟朋友再來
老師傅的功力跟用心 是值得到的餐廳!
豆腐皮蛋
豆腐皮蛋
糖醋小排骨
  • 拔絲蘋果
2010-06-14 11 views
今日xx又請不眠王子食飯,王子又叫埋我去!真係多謝!多謝!今次餐廳名為【御膳飯莊】,一早賣個關子先,呢間【御膳飯莊】我會用2隻手指公再舉埋腳指公去稱讚。真係巧巧吃呀!地點同上次地獄飯局一樣都係樂富,我地4個人,1男3女叫左10個菜4個甜品,仲係清得8899,嚇C人!因為對上既〝noPay飯局 - 地獄篇〞真係領教過咩叫地獄廚神之後,基本上今餐對【御膳飯莊】都唔會抱咩大期望,但係一食之下,我地上左天堂呀!飲品羅漢果木瓜煲龍脷葉【御膳飯莊】每日既健康飲品都唔同,今日既健康飲品就係→羅漢果木瓜煲龍脷葉一坐低D侍應好好招呼,即刻同我講有D咩飲品,我淨係記得侍應講過豆漿、羅漢果木瓜煲龍脷葉,我見個個都揀羅漢果木瓜煲龍脷葉,咁我緊係唔執輸啦!羅漢果木瓜煲龍脷葉:入口甘甜勁滋潤,我地每人都叫左2柸,因為真係好好飲,唔知幾時有得再飲過呢?因為【御膳飯莊】既健康飲品日日新款唔同,下次又唔知有咩特飲呢,好期待!冷盤(有2個SIZE分,〝例、小〞之分)除左【八年陳花雕醉雞】我地係叫左size例之外,其餘3款我地都係叫size小,其實4個人黎講已經好夠份量,因為份量真係唔野小,正正因為我地叫左size小,大家
今日xx又請不眠王子食飯,王子又叫埋我去!真係多謝!多謝!

飲品

羅漢果木瓜煲龍脷葉

冷盤
(有2個SIZE分,〝例、小〞之分)
除左【八年陳花雕醉雞】我地係叫左size例之外,其餘3款我地都係叫size小,其實4個人黎講已經好夠份量,因為份量真係唔野小,正正因為我地叫左size小,大家先可以食到咁多野!
1.香蔥拌海蜇HKD28(小)
嘩~~第一道菜已經咁好食啦,唔知黎緊既會係點呢?海蜇超爽有咬感,果種爽口程度真係唔識形容。

2.皮蛋拌豆腐HKD28(小)
由於色澤問題,令到賣相唔係咁吸引,豆腐一擺入口,根本停唔到唔食呀;本應諗住皮蛋只係配角,應該都唔會咁講究,點知~嘩!都係一樣好食到唔駛講野呀!

3.糖醋小排骨HKD28(小)
自己諗住都係一舊起兩舊止,本身對排骨一d都唔好,但係估唔到自己係不停咁食左好幾舊!

4.八年陳花雕醉雞HKD52(例)
嘩~~~呢個醉雞真係冇得頂,d肉超滑,用左8年花雕浸左3日,完全入哂味,但又唔會淨係比d酒蓋過成隻雞,一d雪藏味都冇呀,如果唔係用冰鮮雞的話,完全係完美!

主菜

5.御膳烤鴨HKD180(中)
隻鴨真係即刻烤起架,即時烤起先可以見到脹卜卜、仲拎立立!等左一陣已經開此縮,淨用肉眼望住鴨身一d都唔肥膩。我地影完相後,高級主任開始將我地既鴨皮逐塊逐塊片出黎,佢真係好有心機,片呀片呀~~一路片一路將d鴨皮砌埋花!

御膳烤鴨一共有6款配料:大頭菜絲、酸蘿蔔、芹菜絲、青瓜絲、京蔥絲、甜醬

薄餅係超貼心,因為佢地怕薄餅放係檯度會灘到凍哂,所以會將薄餅放入蒸籠上,蒸籠下既瓦煲係盛住滾水,用水蒸汽既熱力去保持薄餅既熱度,呢d咪做足100分囉!

而我食鴨皮就放哂6樣配料,估唔到出黎既配搭係一流,估唔酸蘿蔔同鴨皮係絕配,完全食唔出有酸既味道!包起左,我就一口食哂成件!正~~~不停食左好多件!

6.松鼠桂花魚HKD150(可選松鼠/乾燒/紅燒/油浸)
我地就選擇松鼠製法,酸酸甜甜,老少咸宜,最岩老外。
等我地影完相後,高級主任就同我地分拆【松鼠桂花魚】。我從來都唔食淡水魚,因為我唔鍾意淡水魚有陣怪怪既泥味,但係唔知今晚發生咩事,我係咁同3位食伴不停一齊啄條魚,魚肉好鮮嫩、超滑,一D泥味都冇呀!

7.御膳京醬蝦(兩隻起)HKD23隻
呢個【御膳京醬蝦】超級無敵正,係必食!蝦係用海虎蝦,好大隻好多肉食,仲要1隻23蚊,平過係街市買之餘,整埋比你食喎!御膳京醬蝦既醬再用黎撈飯食係超正架!

8.香蔥鳳尾蝦HKD65
味道好似天婦羅,入口一d都唔油膩,炸都脆卜卜!

9.胡同開洋蔥油溫拌麵HKD28
我地4人每人分左一碗,味道好得意、怪怪的,但係好好味,越食越開胃!

點心

10.御膳小籠包(5個)HKD25
雖見小籠包一籠5舊只售HKD25,基本上都唔會抱高期望,當我夾起時皮係黏住張紙,心想應該會整穿,點知皮薄堅韌係冇穿到架!
當我一口咬落去時,嘩~~~好JUICE呀,肉質新鮮,當我想再食埋最後一件時,竟然比王子快一步夾左!

甜品
係唔可以缺少既一環,【御膳飯莊】既甜品完全係可以另起爐灶,質數一流,街外既甜品店完全係要行埋一邊呀!

1.桂花酒釀丸子HKD48
起初大家都以為叫一小碗,每人一啖就夠,點知一上檯竟然係一大窩,嚇死我地呀!
【桂花酒釀丸子】係結結的,唔係稀稀的;丸子係超多,用瓷匙一(不)滿滿都係丸子呀!
其實個人唔太鍾意食【桂花酒釀丸子】,因為曾經試過係街外食過係酸酸味既【桂花酒釀丸子】後,就對呢款既甜品打左個大交叉,今次一試之下,令我愛上【桂花酒釀丸子】。

2.香麻拔絲蘋果HKD62
【香麻拔絲蘋果】必食既甜品,高質數、高廚藝,廚房、樓面2邊都好用心,當【香麻拔絲蘋果】上檯時,見高級主任與侍應用心幫我地拔絲,真係見到長長既糖絲架,見到都留哂口水!
仲有一樣大家一定未試過,就係用黎拔絲既冰水,唔係冰水,而係用雪碧(有時會用忌廉),真係好特別!
高級主任解釋:因為雪碧大家可以嚐到汽水既甜味,而取締用冰水時出現雪藏味而影響味道。

3.陳皮豆沙煎窩餅HKD38
豆沙煎窩餅加上陳皮好煎,食時又係另一種味道。

4.冰糖桂花燉雪梨HKD22
我地叫左2個,2人SHARE1碗,食既時候我將雪梨用瓷匙粉碎雪梨,一啖一啖加埋冰糖桂花擺入口,真係潤肺潤喉呀!
冷盤4款
  • 胡同開洋蔥油溫拌麵
  • 桂花酒釀丸子
  • 香麻拔絲蘋果
2010-06-01 1 views
樂富廣場已經復原得八八九九了,而這間御膳飯莊亦已開業一星期,今晚一於試試。甫入店已覺員工熟口熟面,原來是仿膳的舊班底。開了茶閒話幾句就點菜如下:脆皮煎素鵝﹝小食﹞冇料到嘅前菜,似煎腐皮卷多一些。醋椒小乳瓜﹝小食﹞這個很是開胃的小吃,酸甜調配得幾好。煙燻鹵蛋﹝兩隻﹞唔可以話唔好食,其實已經不錯只不過珠玉在前﹝莎莉出品﹞難以比試。椒鹽小黃魚﹝兩條﹞正確應該係半煎炸黃魚而椒鹽就欠奉,加埋青檸檬汁還算不錯。松子榨菜肉未配叉子燒餅﹝三個﹞熱騰騰的榨菜肉未放進叉子內絕無難度,因為叉子處理的非常簡單,就如一個開口的餅乾般,而且略帶硬而唔係脆。嫩雞煨麵全餐飯最似樣要數這碗煨麵了,湯底做得幾好同麵一起食是不錯的。敬送的果凍亦夠凍,僅此而已!
脆皮煎素鵝﹝小食﹞
冇料到嘅前菜,似煎腐皮卷多一些。
醋椒小乳瓜﹝小食﹞
這個很是開胃的小吃,酸甜調配得幾好。
煙燻鹵蛋﹝兩隻﹞
椒鹽小黃魚﹝兩條﹞
正確應該係半煎炸黃魚而椒鹽就欠奉,加埋青檸檬汁還算不錯。
松子榨菜肉未配叉子燒餅﹝三個﹞
嫩雞煨麵
敬送的果凍亦夠凍,僅此而已!
2010-05-31