-🦄Healthy Habits Superfood Cafe-Beetroot Smoothie Hkd68Rating🌕🌕🌕🌕🌗Fish Fillet Set Hkd98Rating🌕🌕🌕🌕🌑-繼續都係介紹琴日間Cafe既美食🤤🤤除左Burgers🍔之外仲有好多健康選擇👻Beetroot smoothie真係好好味👍🏻💯唔好睇佢係用紅菜頭仲底好奇怪😂但味道真係唔錯完全係我杯茶仲加左啲草莓🍓同香蕉🍌同埋奇亞籽再灑左啲椰絲🥥賣相一流係打卡之選🤙🏻味道酸酸甜甜咁😽😽好清新感覺仲好健康😆-到左自選套餐👀我就簡左魚柳🐟配Sweet Potato🍠同Kale🥬佢既個設計係岩岩好有200克蛋白質🥚100克既菜同150克既碳水化合物🍚比較適合一啲做完運動既人士🏃🏻‍♀️需要大量蛋白質既話叫呢個餐就岩曬🙈味道方面 魚柳好鮮嫩😁紫薯蓉完全真材實料kale上面仲有啲石榴同南瓜子🎃🎃味道清新而且好開胃😈唔好睇呢個餐好似好少野正正因為蛋白質充足 食完真係好飽肚😹😹😹-
Beetroot Smoothie Hkd68

味道清新而且好開胃😈唔好睇呢個餐好似好少野
正正因為蛋白質充足 食完真係好飽肚😹😹😹
2019-08-22
  • Beetroot  Smoothie
-🦄Healthy Habits Superfood Cafe-Protein Burger Hkd88Rating🌕🌕🌕🌕🌑Vegan Burger Hkd68Rating🌕🌕🌕🌕🌑-去到澳門🇲🇴究竟有啲咩健康既素食?🥗又或者會有啲咩隱世美食👅cafe可以chill下?今次介紹既呢間cafe係位於南灣😆係新八百伴既附近🙂地點都方便易搵👍🏻👍🏻餐廳提供多款健康食物 例如Pancake/Waffle仲有Burger/Vegan Food etc.🤤仲有一款岩你心水今次就叫左個protein 同vegan Burger 🍔 素食人士都可以食用😆兩個都有kale伴碟😂麵包係全麥麵包來既 而且岩岩整好個陣時係新鮮熱辣辣 超級脆同鬆化🤤🤤🤤不過如果塊雞蛋係流心咁就perfect喇🙈牛肉都整得好Juicy 再配埋牛油果醬🥑整得好幼滑同個包意外地Match!🤙🏻🤙🏻然後Vegan Burger既個塊假牛肉👀就應該用左紅菜頭去整 口感同牛肉都相似而且做到好厚實 好有滿足感同飽肚感同樣地都會配上新鮮牛油果醬🥑🥑另到個包唔會太乾 可以更上一個層次👻😽-cafe既環境都十分舒適👍🏻👍🏻員工應該只會講英文 但
Protein Burger Hkd88
Vegan Burger Hkd68
去到澳門🇲🇴究竟有啲咩健康既素食?🥗
又或者會有啲咩隱世美食👅cafe可以chill下?
今次介紹既呢間cafe係位於南灣😆

員工應該只會講英文 但溝通絕對冇問題👌🏻
下次再介埋呢間Cafe我好中意既smoothie😆
2019-08-22
2019-03-06 779 瀏覽
A (relatively) new healthy brunch joint in town!澳門難得一間咁多選擇嘅健康野食店,Açai bowl、Poke bowl等等健康野一應俱全,特別欣賞個Açai bowl,足料之餘又係冰沙嘅質地,食完好開心😬另外叫左個Poke bowl,都唔錯,同樣地足料,而且又有好多種類嘅蔬菜,咪睇個份量好似唔係好大,係真係會食得飽!但自選餐嘅牛排就一般般,太熟有啲「鞋」,可能叫其他肉會好啲。而且啲野一啲都唔hea,又多一個食brunch好去處

而且啲野一啲都唔hea,又多一個食brunch好去處