包同你講What to eat
我是 包同你講What to eat
訊息
正顯示第 12 篇(共 2 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
☕️特濃咖啡配雪糕/脆皮雪糕棒🍨
☕️特濃咖啡配雪糕/脆皮雪糕棒🍨
特濃咖啡配雪糕/脆皮雪糕棒
熱情果伯爵茶配雜果冰
0分鐘 (堂食)
2021-02-06
是次消費
每人約$200 (午餐)
FEB 21

上次由於工作關係,嚟食過明太子手卷意粉,一直令我念念不忘,點知佢地話已經冇左手卷意粉😭既然嚟到就叫個lunch set黎試下啦 𝐒𝐞𝐭 𝐌𝐞𝐧𝐮:𝟑-𝐜𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞 $𝟑𝟗𝟖 (𝐟𝐨𝐫 𝟐 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧) **需加一** 前菜:🍅番茄忌廉湯 及 沙律 🥗(揀左各1) 番茄濃湯可以食到少少番茄蓉,好香香草味,唔會太酸、好易入口😋。沙律就冇咩特別,建議兩個前菜都揀湯。 𝐦𝐚𝐢𝐧 𝟏 🍤明太子鳳尾蝦闊蛋麵🍝 上次係食手卷意粉,相比起嚟...
推介
已推介
unknown
檢視所有留言 ()
ᴘɪɴᴋ ᴋɪss ᴄᴏᴄᴋᴛᴀɪʟ & ᴘɪɴᴋ ᴀɴɢᴇʟ ᴍᴏᴄᴋᴛᴀɪʟ
0分鐘 (堂食)
2021-01-09
是次消費
每人約$150 (下午茶)
JAN 21

前排碌IG見到人哋打卡,佢個紫色Tea set勁靚,價錢仲要勁親民🤩,餐廳又有個勁靚帳篷打卡位📸,就決定去試吓,今次我哋試嘅係佢粉紅色主題嘅Tea set🎀。  🌸ᴘɪɴᴋ ᴛᴇᴀɢᴀᴛʜᴇʀ ᴀғᴛᴇʀɴᴏᴏɴ ᴛᴇᴀ sᴇᴛ🦩 $𝟸𝟼𝟾 ғᴏʀ ᴛᴡᴏ 成個Tea set粉紅色嘅嘢唔多,但係打卡都靚嘅🥰食物方面,甜品偏多,鹹食嘅比例同份量都太少,食落好膩😣甜品普普通通,咸食入面,個海蝦忌廉芝士香草包 同 煙三文魚蛋白芝士撻 做得幾出色,估唔到芝士同蝦個味道咁甲😋😋 整體嚟講佢算...
推介
已推介
1 推介
天天kl
unknown
檢視所有留言 ()
Top