2023-12-27 78 浏览
圣诞节正日同另一半过澳门玩,去到关前后街行吓,经过呢间餐厅见门口几吸引就睇吓,老板娘出来介绍全澳门独有马介休挞,见几特别,附近行多一阵肚饿就返去入坐。但坐低后见后面𠮶枱倾计都几大声,又唔好意思走,所以只系叫左两个挞同一个pasta就算。但食食吓𠮶枱越倾越大声,仲有几个小朋友走嚟走去,我哋俩个人想倾计都比啲声掩盖,而且嘈到耳膜都痛。😖本来想请职员处理,先发现原来枱人系老板娘啲朋友,而佢亦一样讲到兴起。见店方都咁,唯有忍气吞声快快脆脆食完走。平心而论,食品质素真系唔错,但成个经历有啲差,去食嘢都系想舒适,唔系话要好静,但嘈到影响埋其他食客,店方仲要完全冇意识到有问题,就几过份。