2011-09-02 1400 浏览
我去果时8:00pm,唔知佢系咪就收工,我地一家十四口<有大人有细佬> 一入去有个著白色恤衫既大叔就叫我地去坐张大台啦,我地就行入去,点知一入去即刻有个著深灰色衫既大叔好无礼貌咁话无一张枱可以坐十四个我都唔知比咩反应佢,我地叫佢攞d櫈仔就得啦,著深灰色衫既大叔就即刻话我地无张台可以坐14个嫁...... 连侧边食紧饭既食客都识得话比d櫈仔佢咪得啰... 咁当然我地食饭系要比钱嫁无可能要咁受气伞,你咁既服务我地当然就走啦,我去澳门咁多次从未试过有咁既服务我地一走我就听到其他食客就再话著深灰色衫既大叔你老细系到睇你敢唔敢咁讲,我唔知呢个深灰色衫既大叔系唔系老板&当时老板是否在场&知唔知有件咁既事,最后我只想系呢道同大家分享呢件事,我都唔系要抺黑呢间野,只系想分享比大家知道伞~