2019-07-10 106 浏览
写左open rice食评咁耐真系好小好小会想俾劣评特别系小店cafe,coffee shop呢类型但今次呢个用餐体验真系非常麻麻😡话说放假我通常都会同老公孖住觅食老公话想食下all day breakfast于是我就上网揾下cafe见到都几多人讲呢间而睇相都几靓 就决定出发去食野长话短说:我两点五十分左右坐低,一位短发偏向男生打扮的女店员递上menu,讲左句柜枱落单就行开左。我三点零七分去柜枱落单,嗌all day breakfast set,佢先讲话三点后无set。。。我话张menu上无写任何时间限量供应店员答:本身我地会收起,但你入黎个阵五十几分,所以无收到。我话咁你完全无讲有呢样野。佢无出声。😓😓算,山长水远特登黎试,我照嗌,all day breakfast加钱转牛角包,黎到系法包,我行返去柜枱问,佢先话无牛角包,无收到钱既。。。咁点解我落单时你又唔讲呢?🙄🙄🙄店员送餐时,唔会拎餐具比你,要你自己行去柜枱拎,餐纸亦一样。我知有好多cafe都行自助式,但不致于连餐具同餐纸都要食客特登自己行去拎吧?讲紧既系餐厅得三枱客,其他两枱既人已经食完讲返食物:烟肉南瓜意粉 薄荷朱古力个意粉
写左open rice食评咁耐
真系好小好小会想俾劣评
特别系小店cafe,coffee shop呢类型
但今次呢个用餐体验真系非常麻麻😡

老公份all day breakfast

$110系咁样 完全唔值
味道正常 同自己屋企整既无分别🙄

ice mocha正常 但想要脱脂奶 又系无既🤷

呢个价钱配呢个服务完全唔值,强烈建议要加强训练店员服务态度同食物质素!
同埋print过d menu啦,d字甩到唔系几睇到咁济😑😑😑😑😑
2019-07-09