不二之選 Pak Pak Fan Sushi 2010-04-21個老板真係去日本浸過嫁。推介:豬軟骨手打烏冬(個湯底係日本都食唔到咁好)馬肉刺身(要預定)劍魚腩刺身(上左要即食,冰冰地硬硬地食最過癮)牛肉刺身(無馬肉刺身的替代品)鮟鱇魚肝(有朋友好鍾意,但我怕腥)鮑魚(有點硬,都係怕腥)拖羅(係好食,但性價比不符,都係劍魚腩好D)…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享不二之選 Pak Pak Fan Sushi https://s.openrice.com/QrKT0khKV00檢舉 張貼 評分5味道3環境4服務3衛生3抵食人均消費$700
唔該保持下水準 深井泰皇菜 2010-04-21唔知點解D水準同口味唔可以保持一致,兩次去都係閒日,相隔兩星期,居然面目全非。燕瘦環肥,各有所好,只要保持一致性,一定有自己的捧場客。最怕變來變去,咁就得失哂所有人。上次去樣樣都有驚喜,今次。。。。。燒鱔,唔香同太濕明爐烏頭,上次果條新鮮D?菠蘿炒飯,果菠蘿太年青無菠蘿味串燒,燃料平呀燒咁耐咸魚炒菜,咸魚好新鮮,仲有魚腥味驚為天人既蝦餅,D檸檬葉同香草因我是非素食者所以無落?keep 到同水準就只有冬蔭公湯同生菜包(生菜唔駛煮所以無事?)…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享唔該保持下水準 深井泰皇菜 https://s.openrice.com/QrKT0kBKV00檢舉 張貼 評分3味道3環境3服務3衛生3抵食用餐日期2010-04-06人均消費$90