Hong Kong | Eng
更新餐厅资料 商户专区
找餐厅
旅游.订座
OpenJobs
餐厅 + 地区/地址, 菜式/食品…
地图

相片 (3)
嚴重懷疑呢間啲食評係堆砌出嚟❗️❗️❗️
Magic Lantern Grill
2022-06-15
因為家人鍾意食放題,適逢今日家人生日同佢哋嚟咗呢間食,點知係中伏嘅開始…..首先,係大門口、樓梯間見到兩個大嘅價錢牌(因無即時影,都係上網搵返)咁我哋就揀咗Level 2 $297,但都買單嗰下就發現個價錢唔對路,收左每位$338,睇返原來收銀處對住嗰個價錢牌係唔同的👇🏿雖然落單嗰陣店員都有俾個A4牌問我哋揀邊個LV,但因為入門口之前已經係樓上樓梯口揀左係食LV2,所以都冇特別留意就同個店員講咗(呢度算自己大意,無諗到擺門口個價錢係不一致嘅🙄)首先講吓啲位,店員安排我哋坐嘅位窄到連女人腳都冇辦法平放,好在要求調枱店員都冇拒絕😮‍💨再嚟係佢個爐,當開着咗抽風嘅時候,個熱力係唔足以燒肉,只可以煨肉,好彩隔籬枱個先生好好人咁教我地要熄咗個抽風個爐先夠力,但缺點係會煙霧彌漫🤦🏼‍♀️佢每張枱都會有幾樽調味粉,好不幸地我哋枱面個set係濕嘅,濕到倒唔出🙄燒肉汁定醬油汁?個樽已經乾到見晒底都冇人fill(重點我地未開始食,店內長期有吉枱所以唔會係一時忙到無fill到)🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️隔離枱見到我地咁嘅情況都無奈地苦笑😅最後講講佢啲食物,真係搵唔到一樣好食嘅! !刺身唔新鮮,啲肉真係唔知點講🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️叫做好少少係安格斯嗰啲牛肉,起碼叫擺得入口先🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️去廁所經過廚房門口,見佢已經事先做好左然後擺喺枱面,好彩係有保鮮紙包住,衛生情況令人擔憂😩因為今日家人生日,實在唔想搞到不愉快所以就多一事不如少一事,但係又覺得谷鬼氣,上黎彩到啲食評,實在覺得唔想比更加多嘅人中伏😩😩呢一餐真係貼錢買難受,如果最近想去試嘅朋友真係要諗清楚,三百幾蚊可以有更好嘅選擇😤😤…查看更多
检举
難食!
Pizza-Box (廟東街)
2019-06-04
平時食得多Pizza Hut諗住轉下口味,點知一轉就出晒事!首先佢哋個熱線打極都無人聽,門市又冇電話,所有都經一個電話。明明預約左9:30送到上黎,結果早左半個鐘,咁預約嘅意義喺邊度?個Pizza明明揀左要多醬,但個Pizza就好似乾到無醬咁!雞翼又乾又鞋!叫做食得落肚唯一就係得個肉丸!落單嗰陣明明揀咗信用卡付款,上到嚟要比現金,雖然呢個係一個小問題,但所有嘢加加埋埋就令我唔會再想幫襯,可一不可再,幫襯前要諗清楚…查看更多
赞好
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice