Hong Kong | Eng
更新餐廳資料 商戶專區
搵餐廳
旅遊.訂座
OpenJobs
餐廳 + 地區/地址, 菜式/食品…
地圖

相片 (12)
不會再去🙅🏻‍♀️
Undici
2025-07-26
100%自費+真實食評讚左要讚既位先,餐廳舒適,環境係舒服既,唔多人都幾寫意。入到餐廳,從menu講起,我地叫左一個UDC凱撒沙律,結果黎到,麵包粒、煙肉粒一粒都冇,見到既係煙三文魚、芝士碎、羅馬生菜,同埋飯素????冇睇錯,係飯素..配沙律,我食咁耐野以來第一次係沙律配飯素⋯跟住 main 叫左招牌名古屋鰻大阪燒意大利飯⋯不得了,一黎到食個飯底,有芝士味本人已經睇清楚Menu,冇奶類製品先叫,點知蛋包飯個底係有芝士⋯.即刻忍唔住問一問餐廳員工個飯係咪有落芝士?原來真係有落芝士。跟住我即刻放棄個飯,淨係食得鰻魚。真係忍唔住要提醒個餐廳員工,個飯如果有芝士嘅,麻煩加返芝士,我唔食得奶類製品,俾佢害死。之後最經典係明太子意大利粉配珍珠帶子,一上臺完全黑人問號,明太子係邊?見到又係沙律醬,番茄醬,心知不妙,mix 埋一齊既味道好奇怪!好難食⋯重點點解上面會變左蟹柳同埋蟹籽?我唔係食緊明太子意大利粉????跟套餐可以加$66,有湯、有嘢飲會、有甜品嚟到個湯簡直 再次黑人問號?係白汁金寶湯然後上面加咗幾滴嘅黑松露油?好難飲,唔係我飲,係我朋友飲佢話好難飲。跟住套餐有埋飲品,我揀左紅肉火龍果梳打,火龍果肉打到起泡然後就咁溝梳打。唔難飲,但係唔好飲。最後嗰66蚊套餐仲有甜品,好粉,有啲綠茶,有啲芝士味咁囉。我好懷疑呢間餐廳咁多個like係咪打手嫁?真係好難食係一間垃圾餐廳.終於知道點解香港人寧願北上都唔留港消費,我冇返大陸消費,但如果香港餐廳keep住咁既質素,最後好多人都會被迫北上消費。…查看更多
+ 4
2025-07-26
$506 (Dinner)
…第一個踩伏食評由我食起
Chinese Sauerkraut Fish (Choi Ming Shopping Centre)
2023-05-13
好耐冇遇到一間令我一路食一路要打…負評既餐廳!我最近搬左去調景嶺站附近一直都知呢頭附近冇咩野好食咁岩見到呢間野竟然有7個圖案俾次機會大家試下好冇食點知唔試猶是可,一試把鬼火!俾大家睇吓上碟個碗麵係點先,留意番第一張相 正正常常咁之後就開始嚟料啦酸菜魚米線入邊有五嚿大大舊豆腐我當你想索味都唔洗5大舊掛重點係蓮藕!入面有三片 試咗一啖蓮藕難食到嘔!完全唔夾味道 蓮藕同酸菜魚根本唔夾!無下次! 唔會再嚟幫襯🤬😡🤬😡!$80我都嫌俾多!重點睇住啲夥計戴住藍色手套收污糟食過既碗碟然後用返同一隻手套去攞客人要食碗碟上菜衛生情況….不敢評議……查看更多
城市
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice