Hong Kong | Eng
繁
简
Eng
ประเทศอื่น
อัพเดทข้อมูลร้านอาหาร เพื่อธุรกิจ
สำรวจ

Following
flyfly1
Level 1Hong Kong
ภาพรวม
รีวิว (4)
รูปภาพ (4)
荔枝角工廈美食
The Hub / The Space
2020-05-24
我什少寫食評, 但嘗試完今次呢一間 The hub 之後 ,絕對值得一寫。由於我去食果時係閒日夜晚,所以人比較少,入去只有 2 枱客人,感覺舒服乾淨。餐廳外面有露天區。當晚我食咗嘅有 忌廉湯,沙津(一大兜),帶子,牛扒,鵝肝,銀鱈魚,龍蝦,日本酒 最後有租品食材方面,一食已經知道係新鮮。龍蝦爽彈,鱈魚 帶子 熟度剛好,仍然保留嫩滑口感。我唔太熟酒類,老闆都有解釋 :)  整個用餐過程十分舒服,食物食完一樣先黎下一樣。…ดูเพิ่มเติม
รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice
龍蝦
帶子
銀鱈魚
牛扒 鵝肝
2020-05-21
วิธีการกิน
ราคาต่อคน
$200 (Dinner)
廢到嘔= =
Wise Bro Dessert
2018-12-14
芒果西米露,係我咁大個仔食過,最難食既離譜。朋友的龍眼冰,芒果冰都中哂伏。試過就明。大家吾怕伏,不防試下。份量少,價值吾平,可能因為忙,員工狀態感覺有點發夢。呢個無得怪。友人點了的芒果椰汁冰,只能用過分來形容。材料小,咪道差。4人來吃員工點了2個就走了。最後埋單175蚊。完全吾值得比175去食,坐位方面算正常,環境衛生一般,4人去食4人不滿意。離開時,好想飲水,芒果太甜。 絕對會比低分,吾明點解有咁少dislike…ดูเพิ่มเติม
วิธีการกิน
呢到好到我已經黎左第 2 次
Alternative Cafe
2017-11-15
先吾講呢到佢新張期有優惠抵到喊 單單講呢D服務質素已經係爆分 我食既係   " 維也納酥點 x 2 + coffee ( Flat white ) "  = $ 40feel 都好好 :)  有時間果陣坐底睇下書 飲下野既好地方 , btw 我用電腦" *(呢到有free Wi-Fi  , 有一個插頭 )可以既話比多幾個 -__-" …ดูเพิ่มเติม
維也納酥點
2017-11-15
เวลารอ
3 นาที (Dine In)
ราคาต่อคน
$30 (Tea)
有特色的韓食店
韓之美食
2012-06-23
聽同事講呢頭有間幾好食既韓國野 ,就決定今個星期二走去同女友試試 ( 對於吾太熟元朗既我 距地址感覺有啲難搵-.-)入到去 ,的確係幾有特色 啲牆上面有哂全間鋪既野食名仲連埋韓文 擺到明自己寫落去 ,一個大凍櫃入面有好多既涼伴菜(則係 泡菜果啲) 小弟入去叫左當然係炒年糕先 因為聽聞韓國果邊好興 (小辣) ,味道好好 好霖又好有咬口 ^^吾錯 ~ 仲有叫左泡菜炒飯 同泡菜撈面 ,呢兩個真係神好食!!都係小弟極力推介 吾係講笑 去到一定要最小試下其中一樣 老闆娘好識講笑 ,距個女都無咩野,講野快左小小之外 態度都好正常 ,樓下有人話佢地會趕客走 小弟有啲懷疑~.~臨走仲俾佢打左一下個頭 感覺好親切 走時買左泡菜同魚仔 整體係 野好食 人都幾好 ,本人會繼續支持…ดูเพิ่มเติม
เมนูแนะนำ
泡菜炒飯 撈面 , 涼伴菜
2012-06-19
เวลารอ
10 นาที (Dine In)
ราคาต่อคน
$50 (Dinner)
ส่วนลดที่ใช้
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice