今日午餐去左呢間漢和,唔係第一次幫襯,但今次極差體驗我地一行四人,兩大兩細,坐四人卡位,開爐幾分鐘時間個爐自動熄左幾次,叫人來幫手,佢話幫我搵人來整,我問佢可唔可以調我去隔離檯,等你地整,佢同我講唔使,好快嘅,兩分鐘就得。OK,我等,整爐個位同事來左,搞左一輪,又離開去攞工具,成個爐拆左出來,擺係檯面整,我再問一次可唔可以轉我去前面個張檯,個服務員就好唔好語氣話我嘮嘈,話整好先,我話你拆成咁,不如調我去前面張檯,你慢慢整。佢居然發我脾氣,話唔係唔幫你轉,係叫你等我整好先轉。大佬呀,你整好我仲使乜轉檯呀?…Read More
Hon Wo Korean Restaurant
2021-11-14
or#Tm65320775
上水呢間漢和係我食過咁多間服務態度和坐位安排最差的一間,都唔知佢老闆點解可以容忍呢d幫公司趕客的員工!
dengshuzhen
真係好差
or#Tm66180856
係呀!!之前因疫情兩人一枱!無客!撩我同友人入去!重比小童及老人及不加1收費👍🙏,第一次去食因為態度好!不是錢問題!上月已經因疫情轉好多客,態度已經不太好!!😱😰!!,今晚又去→原因是可食200元泊車4小時!所以是但食啦!!點知一肚火!😡😡!5點50分到那比個位近收碗筷區🥶叫佢轉位→佢話留哂比客!今天是星期二→我在上水區住幾十年好清楚人流的!你班大陸伙記!趕客!!我衹可講句!老闆用錯人!!🤣🤣
or#Tm66180856
我在上水住起碼有12年,但我看的是心情去食,點知→返工的上水彩園邨漢和肥婆所謂經理更有性格趕客走!!🤣🤣👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍佩服D在港大陸女人!!🤣
or#Tm66180856
應該話咁大個人在上水區行經幾十年親人住這區40年,自己住左12年多,居然比人灑🤣🤣你地趕客👍👍!蝦上水是老人區咩!!地下的越南餐廳又執左啦!!重咁嘅態度。肥婆經理👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
chrisquin
手足店係咁,咩唔好都忍,只要課金不要問
midibowiemidi
食肆D 態度這樣真是佩服 👍😂