意外地幾好味 BOATHAI 2025-01-02附近做完運動想食個麵 見佢呢間船麵好似唔錯 價錢都正路叫左個晚餐套餐 可以叫碟菜 有杯水果茶 揀左個雞船麵 都幾大碗 都幾多雞肉 個肉又唔鞋埋單total$98唔錯!可以再黎試…Read MoreThe above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare意外地幾好味 BOATHAI https://s.openrice.com/QrKT0aKnP00Report Post Ratings--Taste5Decor4Service5Hygiene--ValueRecommended Dishes船麵Dining MethodDine In
貴夾唔好食加0環境 Odelice! (新城市廣場一期) 2023-07-01我訂咗8:15枱 都準時入座 餐廳環境唔算大 枱與枱之間都近 咁啱隔離枱有好幾個小朋友 又成日尖叫 真係好嘈 好影響食用體驗 心情都麻麻加埋野食都一般 我地叫咗個set入面前菜吞拿魚 因為佢有做啲煙燻效果,但都稍為太熟,調味亦太咸,10分俾5分主菜叫咗肉眼同油封鴨腿,調味ok,但肉質因為overcook而都偏un, 10分俾6分都盡😮💨甜品檸檬撻 以為應該正常發揮啦 但係個撻底同皮勁冧 個餅整到勁酸又勁甜 十分我俾3分唔推薦嚟 呢個價位真係可以去間環境舒服加食好嘢嘅西餐廳…Read MoreThe above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.1Share貴夾唔好食加0環境 Odelice! (新城市廣場一期) https://s.openrice.com/QrKT0zhKb00Report youngman19701 非常同意,真係唔明點解會有咁多好評2023-10-07 Reply Post Ratings2Taste1Decor3Service3Hygiene2ValueDate of Visit2023-07-01Dining MethodDine InSpending Per Head$422 (Dinner)