Hong Kong | Eng

Followers
Followings
eatingdope
Level 1Hong Kong
Overview
Reviews (2)
Photo (4)
員工態度極度惡劣
imm阿來
2019-11-14
店舖得一個人主理,可以外賣或者係鋪頭出面開摺枱堂食,當日夜晚第一次幫襯,一去到企係到睇餐牌,唸左一段時間,廚房入面果位不單止沒有任何招呼,仲突然向住我地憤怒大喝:唔出聲冇人招呼你架! 我聽到當埸打個突,企係到唸食咩都要比人呼喝。之後我好聲好氣咁解釋我地未唸好食咩,同埋示意想係到食,店主粗聲粗氣咁話: 冇位喎,呢到我要擺野,果到我要擺野,你坐出d啦,之後推張枱出去,自己走番入廚房,櫈都係要我地自己搬。到落單既時候,我走近佢同佢講食咩,明明餐牌寫住有既粉面配搭,佢又話冇,完全唔能夠理解佢既説話,R唒頭。強烈唔建議大家黎幫襯,店主全程粗聲粗氣,好似當客人係狗一樣呼喝,態度難以致信地惡劣,完全唔能夠接受!!!!!…Read More
晴晴 yu 態度差到難以置信。唔想做人生意都岀唒面
2020-02-13
調景嶺百樂門呃男人錢 叫左一客和牛,$5x,好X難食!好X難食!好X難食!望落似人地煲完湯既肉,口感似肥膏,但成舊都係肉黎,無似味,成舊野食落就係脂肪味。食到我想嘔,食左一啖立即掉撚左,X*。夠膽賣$5x。你地比多過一星既係咪食開屎?早早收檔啦,難食到咁X樣,X*!串燒, D菜半生熟,你D客馬黎架?又無味。Foodpanda d 人傻架,比4.x分,仲要唔比我比分!大家睇埋其他人既comment!有蟲架間野,係蟲呀!唔好再幫趁呢D 19 啦,見到都唔開胃。快D收檔,比返個位出黎比識整野食既人做啦X街!環境,睇相就知差,唔衞生,大家有錢,就捐下比D窮人,唔好貼錢食呢間垃圾,買完返黎,食一啖掉X左,*X線!
2021-05-18
2021-05-18
Ratings
2019-11-14
牛丸出色,滷水鵝普通
Chiu Inn
2019-07-13
本人一向是牛丸愛者,所以經常會到不同的餐廳嘗試,綿麗的牛丸是我吃過最出色的。早前朋友介紹十里潮香給我,告訴我他們的牛丸也十分不錯,今朝經過銅鑼灣,忽然醒起,決定上去試一試。點了一個滷水鵝拼腩肉套餐,配胡椒豬肚湯,當然不少得牛丸湯滷水鵝肉質頗粗糙,而且香味不夠,但滷水咸味及色水正常,整體質素普普通通胡椒豬肚湯有意驚喜,胡椒辣味充足,湯頭香甜,豬肚爽滑,酸菜不會過鹹,味道適中,豬肚酸菜份量適中,不錯最後牛丸壓軸出埸,一咬下去,即見肉汁噴出,肉質爽口彈牙,肉丸一入囗,就嘗到濃濃的油香,咀嚼下,牛肉味亦慢慢滲出,仔細看看肉丸中的內部紋理,見到一粒粒的脂肪及根粒與牛肉混在一起,味道囗感十分出色,不下於我最愛的綿麗牛丸,伴隨著牛丸的香芹炸蒜亦能提升了它的香味。推薦!!!!…Read More
Ratings
鹹菜胡椒豬肚湯
牛丸湯
2019-07-13
$70 (Lunch)
Cities
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice