Hong Kong | Eng
更新餐廳資料 商戶專區
搵餐廳
旅遊.訂座
OpenJobs
餐廳 + 地區/地址, 菜式/食品…
地圖

相片 (3)
性價比低
阿仔廚房
2024-07-24
5個餸,$14001隻乳鴿、咕嚕肉、黃金鮮魷、豉油王蝦(8隻普通大小)、豉椒炒蟶子米粉底(佢話6隻)因為scan code睇餐牌冇相片,就想問吓有冇餐牌,問佢攞餐牌話冇,後來有其他客問佢攞佢有比人;叫咩冇咩,魚香茄子煲冇、豆豉鯪魚炒菜冇、椒鹽雞軟骨冇,叫你食黃金鮮魷;咕嚕肉係炸得好脆好食,但係入邊全部係肥豬肉;叫咗佢買蟶子王,但上菜好明顯唔係蟶子王佢仲話係六隻加埋都唔知有冇兩隻;蝦就正常;埋單單都唔俾直接同你講$1400,初步計過除咗蟶子同蝦,其餘幾個餸加埋嘢飲大概係$500,即係蝦同蟶子要$800,就算連埋加工費都唔需要咁貴啩,平時都周圍食海鮮冇食過一間係咁樣既。叫咗5個餸,$14001隻乳鴿、咕嚕肉、黃金鮮魷、豉油王蝦(8隻普通大小)、豉椒炒蟶子米粉底(佢話6隻)因為scan code睇餐牌冇相片,就想問吓有冇餐牌,問佢攞餐牌話冇,後來有其他客問佢攞佢有比人;叫咩冇咩,魚香茄子煲冇、豆豉鯪魚炒菜冇、椒鹽雞軟骨冇,叫你食黃金鮮魷;咕嚕肉係炸得好脆好食,但係入邊全部係肥豬肉;叫咗佢買蟶子王,但上菜好明顯唔係蟶子王佢仲話係六隻加埋都唔知有冇兩隻;蝦就正常;埋單單都唔俾直接同你講$1400,初步計過除咗蟶子同蝦,其餘幾個餸加埋嘢飲大概係$500,即係蝦同蟶子要$800,就算連埋加工費都唔需要咁貴啩,平時都周圍食海鮮冇食過一間係咁樣既。…查看更多
好似係在廁所進食
KUSHI 8
2021-09-03
串八食過幾次,開張初時都唔覺廁所嗅,最近兩次廁所嗅味漂晒出嚟,本身佢舖頭好細,最入整兩格廁所,基本上廁所門口就已經係枱,就算關上廁所門都好Q嗅,嘢食幾好食都冇胃口啦,老細、員工都知嗅架,但咁耐都唔改善,咁就算吧啦!一間食肆食物質素、員工、環境清潔都好重要,如果要在廁板食飯,我就唔會喇。…查看更多
2021-08-25
最差嘅BBQ
Secret Garden BBQ
2020-03-15
職員安排了自成一角的位置,望落唔錯,但當企多1分鐘,大量好大隻既蚊不停在你周圍出現,多得很跨張,可能係我哋坐既位置周圍都係冇人打理的樹同草,想轉位但其他位已被book......等左30分鐘先有人開爐,食物亦陸續放出來自行選擇,食物款式都係一般外間bbq的款式,雞翼、豬扒、雞扒、豬頸肉都係同一調味料,雞翼都係得一款味道開爐後以為d蚊會少d,但都係一樣咁多,仲要飛埋落食物到;燒烤爐設計是幾好的,中間圓形燒烤爐,圍住爐邊可放碟,食物等等,不過佢地一次過落大量炭,個火好大,如果用網燒放落去即變炭,仲有,佢話有個網比你放上去燒,個鐵絲網軟到不得了,幼到不得了,好快燒熔整體來講感覺很差,唔會再去第二次…查看更多
2020-03-15
車仔麵都可以咁難食,仲話係車王
Mr.Cart Noodles·Rice·Snack Bistro
2019-12-01
之前聽人講哩間車王唔好食,唔想去試,但老公話點都要試一次,真係一次就夠。支裝汽水係完全唔凍;車仔麵嚟到,見到樣都知唔好食,又話牛骨湯、豬骨湯,同普通湯底冇分別;我叫咗豬紅、豬軟骨、牛筋三餸,豬紅並不是一夾就散😅,但有腥味,豬潤骨同牛筋都唔淋。唔會再幫襯。…查看更多
冰霜 你真好彩,OpenRice 肯登你篇食評,而家OpenRice 連我篇食評話個女侍應發緊夢都唔俾登,自我審查到一個點
2019-12-30
回覆
BMW group 認真講真係好難食唔係特登吹花佢一碗麵連埋飲品收$60難怪佢冇生意😓
2020-03-13
早餐過得去
明新鐵板咖哩皇
2019-12-01
平時經過都冇乜興趣入哩間茶餐廳,今日終於試咗,算過得去啦⋯⋯今日食煎豬扒米粉,配餐肉煎蛋,餐包餐包暖暖哋,牛油另上但好硬,未解凍,餐肉叫煎過下(起埋唔係有d餐廳煎都唔煎),豬扒正常。…查看更多
城市
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice