近期大愛的餐廳:) 峰G館 2023-03-25東大街一向都是多野食選擇在偏後位置 有一間餐廳 是臥虎藏龍已經是第三次黎呢間餐廳每一次都是要等位但食好野就係要比d耐性等位期間 最鍾意望下店外既menu 順便提一提冇做晚市每天營業時間係早上7:00至下午5:00今次大約等左10分鐘入面空間唔算大 但都坐滿食客服務態度唔錯 加上好快手帶位落單執枱收錢都好似一個人每次煩惱都係唔知食咩好個人覺得好多選擇 好多野想試最後點左兩個餐一個焗飯 一個冬陰功湯米線仲包一杯飲品白汁芝士龍脷柳焗飯好好味 熱辣辣加上特別之處係有椰香味十分大愛肥牛自家製冬陰公米線呢個又係十分不得了好好味…又係椰香味好重成日都掛住佢既冬陰公味總括嚟講 非常推介黎東大街一定要試下呢個小店…Read More+ 1The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare近期大愛的餐廳:) 峰G館 https://s.openrice.com/QrKT0pAT800Report Post Ratings5Taste3Decor4Service3Hygiene4ValueDate of Visit2023-03-17Waiting Time10 Minutes (Dine In)Spending Per Head$70 (Lunch)
一邊火鍋一邊燒肉:) Eaaat.here 2023-03-25平日晚上 不需要等位環境不算大 但座位寬敞一開始比門口menu吸引可以火鍋 又可以燒肉有三種價錢選擇我揀左中間價錢成人 每位$338店員服務態度都唔錯首先會比左醬料你 自己調配然後幫你用油揸下石爐再送上一個前菜 和一個月見飯再用點餐紙 點下火鍋配料和飲品選擇數量不夠其他連鎖店豐富但認為都好足夠上菜速度正常味道和賣相都不錯我個人就偏愛 燒肉多一些因為肉味比較突出可以食足120分鐘整餐飯都滿意同朋友或情侶或家人聚會都是一個唔錯選擇 :)…Read More+ 3The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.1Share一邊火鍋一邊燒肉:) Eaaat.here https://s.openrice.com/QrKT0Kwf800Report Post Ratings3Taste4Decor4Service4Hygiene3ValueRecommended Dishes火鍋燒肉Date of Visit2023-03-21Dining MethodDine InSpending Per Head$371.8 (Dinner)