呢間d服務都算幾差下,呢個價為唔應該係咁嘅服務。佢地竟然會係上一道菜都未食完嘅情況之下就上咗下一道,放咗係隔離都得。。。唔知係唔係趕收工呢?不過我地8:15 食,離9:30 last order 都有一段時間啦... 而且上菜時完全無介紹菜式嘅特色及烹調方式,我地完全靠估佢係d 咩汁嚟但佢個椰皇螺頭花膠湯係唔錯嘅,幾鮮甜又夠熱,椰肉都起好咗俾你方便食。最後尾嘅紅豆沙都唔錯,陳皮味香,唔會太甜,幾好味。但係!!頭盤嘅帶子係有急凍味嘅,好難食
!!和牛炒飯亦都好油又無味,身為招牌菜嘅雞都好油,食完呢餐即刻cancel 咗之後嘅booking…Read More
Like
申祖國
傻仔,人哋上嚟食環境食邊有人好似你咁樣喺度研究食物上親嚟都係非負則貴係你啲水魚先上去你去返深水埗大排檔食最好鵝頸橋熟食街市石塘咀熟食街市嗰啲先顯出你嘅身份
kwongying22
見你專攻擊呢間餐廳嘅所有負評喎,咁得閒反擊唔通你係餐廳d 人?有咁嘅閑情做好d 自己先啦傻仔,你講嗰d 嘢唔會攻擊到任何人㗎,讀多幾年書睇下自己打咗d 咩出嚟先啦,邏輯都唔啱,餐廳唔係講食嘅話仲點叫一間合格嘅餐廳?
同你一樣收咗錢都要做少少嘢
kwongying22
哦~原來係咁,咁即係認咗自己有收錢啦?唔怪得之咁勤力狙擊d 負評🤣🤣如果我有收錢都好喎,咁我一定會再努力d寫臭佢啦。希望你收咗錢下次鬧得好d, 叫佢地請嗰有返d 邏輯嘅人,讀過下書嘅,唔會好似你咁,自己都唔知自己up 乜
原來真係打手😎
kwongying22
我無話係喎,反而你話你自己係喎,文盲?都叫你讀多d 書㗎啦
就係讀得書少先唔識看圖作文我建議你食完冇蠟燭咁就唔會投訴
申祖國
你應該讀書讀壞腦,我明
kwongying22
字都唔識打陰功,睇下自己打咩啦,我諗你唔只無腦,眼都盲🤣🤣🤣🤣
多謝你呢個小丑娛樂咗我咁耐🤣🤣🤣🤣
kwongying22
自己個profile都話自己係打手,咁就唔洗講咁多啦,知你係幫呢間餐廳啦
無業
見到粒帶子同啲蔥油都唔開胃🤮 粒鮑魚個樣 同超市啲罐頭鮑魚完全冇分別🤣
kwongying22
係呀,食完真心無下次,個帶子真係做得好差
2024-04-24
$2400 (Dinner)