5月2日同老公去完北角實惠,諗唔到去邊度食晚飯,醒起Quarry Bay近大酒店附近有間飯店可以叫小菜,於是就去左果度食。一去到無位,有個男人叫我地行過一個舖位重有一間分店,有個二人位,But超迫同坐係門口位,不過我地都照坐。叫左3個餸 - 椒鹽九肚魚、腿蓉琵琶豆腐、扣肉菇煲。過左6分鐘左右,腿蓉琵琶豆腐就到,味道一般,粉厚,重有裏面係凍既,我地即刻叫左火計投訴,個亞姐(長髮束馬尾,木口木面),同我地講話用微波爐幫我地叮番熱,我即刻Say NO,佢斍然行左去:(,我地再叫左佢幾次,佢唔理我地當聽唔到
,之後行過黎佢又講番同樣既野,重問我地想點,我話再煮過碟啦,佢望住我話一係唔好要,同我地Cancel左去,佢全程態度超級差
,我即刻話Cancel,同老公菊住度氣,但又怕一陣其他餸俾人加料,So唯有快d食完走人。之後黎埋椒鹽九肚魚&扣肉菇煲。九肚魚都OK,個扣肉菇煲好難食,我地食完就叫埋單。白飯& 白粥都成$10蚊碗,唔抵!
衰左我地唔記得影低d相,不過離開左間舖即刻想寫上網話俾其他食客知,佢地d亞姐(幾個都係)態度差到無人有

,我同老公以後都唔會再去同一定唔會recommend其他人去。…Read More
奇味小廚
2011-05-05
Like
2011-05-02
$64 (Dinner)