Hong Kong | Eng
更新餐廳資料 商戶專區
搵餐廳
旅遊.訂座
OpenJobs
餐廳 + 地區/地址, 菜式/食品…
地圖

相片 (12)
被當水魚
The Great Restaurant
2025-07-26
未試過咁嬲,嗌一品外賣,一杯嘢飲$56,得少少糖漿同埋一罐梳打,斟完仲有一半杯係空(仲要我自己加左少少真露,如果唔係真係一半都冇)😵咁就唔好叫自己特大杯啦 🤢🤮哦,定係咁玩(杯係特大?🤣)完全水魚感覺講真,客人遭到餐廳詐騙,客服唔處理,咁我打去餐廳,餐廳叫我聯絡返客服又cut線,互相推卸責任👎🏻大佬啊,一杯嘢$56咁玩法👎🏻(至於有啲人實話咁餐廳係一罐梳打水同埋少少糖漿喎,我可以同你講唔係囉,因為我堂食都飲過,的而且確係一大杯滿嘅) 而食過堂食嘅人都會知道。不過算啦,下次唔會再幫襯好失望@keeta_hk @一品火鍋雞煲…查看更多
Heilex1018 平時堂食應該是有加冰的,所以外賣睇落比較小
2025-08-16
回覆
相關食評
30日內同一位會員在同一間餐廳提交的食評
餐廳存在商品詐騙問題
餐廳存在商品詐騙問題
The Great Restaurant
2025-07-25
今日於Keeta叫了外賣,當中有杯特大杯野生葡萄籽飲品。收到的,是一點糖漿另加一罐梳打水。裝滿梳打水之後,還有一半的空杯,致電給餐廳,餐廳還理直氣壯說是只有一罐梳打水。那請問什麼叫做特大飲品?$56一杯特大飲品,只有一點糖漿加一罐梳打水??「注意有一半的杯是空的」這完全是詐騙👎🏻👎🏻餐廳還要cut線非常沒有禮貌,劣評,本人已經向消費者委員會作出投訴,餐廳詐騙的行為非常不要得 以後不會再幫襯了,簡直太差…查看更多
Delivery
相關食評
30日內同一位會員在同一間餐廳提交的食評
被當水魚
希望越大,失望越大
Paa Paa Palmier
2024-12-20
喺ig 見到覺得好吸引,所以買黎試吓,訂的是開心果味,希望越大失望越大:(拿破崙蛋糕太甜了,未食過咁難食嘅開心果甜品而且員工態度冷淡餅皮唔蘇脆反而有啲淋 都係去返啲酒店餅店買會好好多 四百幾蚊完全唔值以後都係唔敢輕易相信IG嘅店舖…查看更多
小家餐廳👎🏻👎🏻
Master Beef (Crocodile Center)
2024-12-02
張枱又細又冇人收嘢 要自己攞出去,如果唔係唔夠位擺嘢食個位迫到郁一郁都辛苦牛肉係有肉味,但紙咁薄 海鮮,魚滑有腥味。其實$800係出面食 個質數仲好 起碼唔使坐咁迫另外餐廳仲要小家👎🏻d嘢未吃晒 費事浪費攞走(3粒湯丸)出門口嗰陣話要睇袋,(我有俾tips),事後諗返佢咁做係咪侵犯私隱?為左3粒湯丸 至於嗎?我俾嘅tips都夠買啦 要咁樣落客面咩,anyway,我下次唔會再黎。俾tips你又唔講多謝,因為3粒湯丸落人面,貼錢買難受!…查看更多
難食到要上嚟寫食評
Gyu-Kaku (Telford Plaza 2)
2023-08-01
第一次幫襯,亦都係最後一次。之前一直都聽人講牛角好食,但次次經過就勁多人排隊。所以一直冇去食。尋晚8點經過,見門口一個人都冇,咪試吓囉。點知牛肉基本上未融雪 牛冇牛味🥶雞冇雞味 😵牛腸臭架 難食到想吐 但唔想晒嘢 所以盡力吞落肚,但都頂唔順吐左幾舊🤢真係我食過最難食嘅燒肉而且係冇人拾枱架 已經係非繁忙時間 成間餐廳得返幾枱,大佬,有收加1架,加1服務費啊,冇服務都唔講,成張枱都係空碟,拾枱係基本架咩?真係好嬲 嬲都第一次寫食評…查看更多
gavinwaiym 「牛肉腸臭架」! 咁樣食得死人架!有冇屙架!最後使唔使俾錢架?
2023-08-17
回覆
apkellyyuetchan 吃唔死,吃唔到啫🥲梗係要俾錢啦
2024-12-03
2023-07-31
$600 (Dinner)
城市
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice