適合朋友聚會同生日 Amico 1890 2025-05-07野食好味🤤 環境特別 就係廁所唔方便 如果坐樓上 要行去樓下 cocktail沖得幾好飲 同朋友慶祝生日 提早約左整個畫圖 真係好靚 朋友超開心🥳 個雞翼好味 意粉都好好味 推薦可以試下…查看更多以上食記乃用戶個人意見,並不代表OpenRice之觀點。讚好分享適合朋友聚會同生日 Amico 1890 https://s.openrice.com/QrKT0L15S00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生--CP值推薦菜水牛城雞翼鵝肝多士夏威夷薄餅龍蝦汁蟹肉意大利粉用餐方式Dine In
比左外賣餐具錢 但係少比左一份 Sour and Spicy Noodle (Luen Wo Road) 2024-09-04冇諗到比左錢都唔比岩餐具 收左兩份錢 但係只比一份 ⋯ 同埋小辣沒有bb辣辣⋯⋯⋯完全冇入味 個手撕包菜好味 唔知係唔係換左廚師 味道冇以前好食~ 希望可以改善⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯…查看更多以上食記乃用戶個人意見,並不代表OpenRice之觀點。讚好分享比左外賣餐具錢 但係少比左一份 Sour and Spicy Noodle (Luen Wo Road) https://s.openrice.com/QrKT0Nsyh00檢舉 張貼 評分--味道3環境2服務3衛生--CP值用餐方式TakeAway
次次漏單!!! BROWN SUGAR RESTAURANT 2024-08-17第一次食早餐 我叫既七喜 然後早餐食完七喜都未到⋯ 之後我叫先行去雪櫃攞比我!! 第二次食下就 一個焗豬扒飯半個鐘都冇到 問先幫我睇 然後隔左5分鐘出番比我! 咩嘢料 成日咁 唔掂囉⋯ 冇下次幫襯…查看更多以上食記乃用戶個人意見,並不代表OpenRice之觀點。1分享次次漏單!!! BROWN SUGAR RESTAURANT https://s.openrice.com/QrKT0EzSgW0檢舉 張貼 評分--味道2環境1服務3衛生--CP值用餐方式Dine In
失望 Arcadia 2024-07-12過生日 然後個甜品生日名都寫錯⋯ R層上面既打卡位的確好浪漫 但係服務麻麻 一杯dinner set既白酒等左20-25分鐘⋯ 好似人手唔夠咁 一直要等好耐先得 野食味道都ok 其實除了服務 其他都接受…查看更多以上食記乃用戶個人意見,並不代表OpenRice之觀點。讚好分享失望 Arcadia https://s.openrice.com/QrKT0yNMg00檢舉 張貼 評分--味道5環境1服務4衛生--CP值用餐方式Dine In
一般 Thaiology (King Wah Centre) 2023-08-19失望了 冇想像中的好味 生菜包肉碎味唔正宗 椰子雞湯唔夠濃 咖哩都麻麻 得個薄餅係最好食😅 但係d服務很好 人好nice 環顧都舒服既 除了野食麻麻 其它都還好 (薄餅有個咖哩醬跟埋)…查看更多以上食記乃用戶個人意見,並不代表OpenRice之觀點。讚好分享一般 Thaiology (King Wah Centre) https://s.openrice.com/QrKT0nNybW0檢舉 張貼 評分--味道4環境5服務5衛生--CP值用餐方式Dine In
正 Uncle Fong Hotpot Restaurant (New Town Plaza Phase I) 2023-08-10終於食到啦 唔錯 好好味 個辣越煮越誇張 有啤酒加錢任飲 真係正🤣🤣 個毛肚推薦好食仲有d嫩牛真係好滑好好食 d 因為咩嘢都想試 就好多半份半份咁樣嗌 如果調味有埋麻醬指天椒就出色了…查看更多以上食記乃用戶個人意見,並不代表OpenRice之觀點。讚好分享正 Uncle Fong Hotpot Restaurant (New Town Plaza Phase I) https://s.openrice.com/QrKT0pYrB00檢舉 Unclefonghotpot 多謝您的支持!啤酒任飲會去到10月尾,希望能再次為您服務!2023-08-29 回覆 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生--CP值用餐方式Dine In
好味 Flagship 2023-08-10位置比較偏 但係d野食質素真的不錯 生蠔正👍🏻然後個八爪魚都好好味 豬排好特別 牛排差左小小 不過整體都係好好味 值得食。 最後個甜品超級出色 菠蘿雪芭都好味 焦糖泰式奶茶味既燉蛋 真係太出色…查看更多以上食記乃用戶個人意見,並不代表OpenRice之觀點。讚好分享好味 Flagship https://s.openrice.com/QrKT0m31B00檢舉 張貼 評分--味道4環境5服務5衛生--CP值推薦菜避風塘豬排用餐方式Dine In
好味 OPPA Korean Restaurant 2022-09-06食左好多次食唔厭希望再多d新野個鵝肝都超級好味.牛拼盤係一定會落單,然後五花腩超級好味跟生菜一起食前菜泡菜都好好食,希望越來越好。再可以有多些優惠,野飲再多d✌️…查看更多以上食記乃用戶個人意見,並不代表OpenRice之觀點。讚好分享好味 OPPA Korean Restaurant https://s.openrice.com/QrKT0PnX500檢舉 張貼 評分--味道4環境4服務5衛生--CP值用餐方式Dine In
很好 TamJai SamGor (Leung King Plaza) 2018-06-25每次過來食最開心的是d姐姐超好人 笑容好 服務好 好有愛啊 比佢地個讚 之前有試過辣度太過 佢地都好有耐心解釋 就算唔岩食 d姐姐充滿熱情 食過咁多間譚仔 新界 港島 九龍 屯門良景呢間係所有譚仔最好服務、最有耐心的…查看更多以上食記乃用戶個人意見,並不代表OpenRice之觀點。1分享很好 TamJai SamGor (Leung King Plaza) https://s.openrice.com/QrKT030Kl00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生--CP值用餐方式Dine In