Hong Kong | Eng
更新餐廳資料 商戶專區
搵餐廳
旅遊.訂座
OpenJobs
餐廳 + 地區/地址, 菜式/食品…
地圖

Level 2Hong Kong
概要
食評 (5)
相片 (8)
職員態度極差,好趕客
Victoria Harbour Supreme (Kornhill Plaza North)
2025-07-18
只係打電話去問有冇得訂枱第一個女職員聽完電話聽到我話即日訂午市就叫我等等等到一陣第二個女職員就話:小姐你6位過黎walk in 想再問其他野就直接cut 線如果唔比book位就一早講啦…查看更多
抵食點心
好運點心專門店
2015-10-17
星期六早上十點幾陪媽媽去飲茶南區都有非連鎖小店點心環境就唔係好大,但都有適當空間既待應人數唔係好多,但都有禮貌,見到我地坐埋去都立即執枱擺位茶叫左壽眉,都落足茶葉,茶色唔會好淡叫左6樣野食香菇滑雞飯$25好足料算係多雞肉,飯就有d''林''但飯粒也粒粒分明,味道ok同媽媽share食先食得曬蟹籽燒賣皇$24幾好味,有蝦係裡面,粒燒賣都大粒雞球大包$20都算幾大個多料,有火腿,臘腸,雞肉,豬肉,鵪春蛋半隻蠔皇叉燒包$16叉燒包既汁幾好味,個包唔會乾爭爭,餡料份量都係同市面上差不多!春風得意腸$26聽到個名完全唔知係咩黎,問完待應黎決定一試,係裡面係炸春卷外面就係腸粉包住,小店幾細心上菜前已經剪好一舊舊👍🏼味道唔錯👍🏼炸春卷既脆皮仲係脆既,感覺特別,一次過滿足想食炸春卷同埋腸粉既慾望😋濃湯鮮竹卷$18濃湯就清清地,鮮竹卷都大大舊!雞球大包同埋蠔皇叉燒包係食店食唔曬,自己帶定食物盒打包回家作下午茶!惜食支持環保😎…查看更多
春風得意卷
2015-10-17
懷舊茶餐廳
Law Mark Kee
2015-09-19
環境裝修懷舊特有特色7點幾到同男友去到,唔洗等位😁叫左磚頭焗咖哩軟殻蟹飯,賣相唔差,但係個麵包底部有好多黑色燒焦粒👎🏼 咖哩味道好有港色風味,成個飯只有2隻細細隻軟殻蟹,就好似無咩餸食埋入面炒飯。加上我覺得可以比多d咖哩汁客人去食埋成個麵包既!紅酒煎牛脷其實唔係好食到有紅酒味,但個汁同牛脷夾都好食既!牛脷火喉控制得幾好,唔會煎到好韌👍🏼本身叫左避風塘鮮魷,但係食左一陣子都未上菜,就問待應,原來漏左單,咁同男友食到都飽飽地所以就叫埋單走了!…查看更多
2015-09-19
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice