openrice
更新餐厅资料 商户专区
找餐厅
旅游.订座
OpenJobs
餐厅 + 地区/地址, 菜式/食品…
地图

相片 (4)
正正子😽
愛文生
2018-03-04
心底裡非常麻甩既我 好鐘意周圍物色唔同地方既好味大排檔一早已經聽過愛文生個名,今次咁岩喺附近 就決定去試!一去到 同收銀員叔叔講聲 就會安排枱,嗰晚去到已經八點半九點 仲要星期五 人山人海 要搭枱由於只得兩個人食, 只能夠叫兩碟小炒最後簡左金沙鮮魷同埋京都豬扒首先上枱既係京都豬扒 份量十足 啖啖肉 少肥膏隔左陣 碟金沙鮮魷都上枱啦我同男朋友咬左啖 都好surprise呀!熱辣辣 直頭個會辣親個咀 唔可以成舊放曬入口,啲金沙脆薄薄嫁勁香口 啲魷魚又真係好有咬口 一啲都唔會'梅' 唯一要挑剔係金沙味可以再重啲 (其實而家已經好好食!)我地另外叫左兩個飯同一罐可樂Total $210 抵食有下次呀!…查看更多
京都豬扒
❤️金沙鮮魷
2018-03-02
$105 (Dinner)
唔夠煙un既珍珠☹️
Scaredy Cat Ice Cream and Coffee Shop
2018-03-04
行行下 好想飲番杯珍珠奶茶🍹一行入又新街 不乏連鎖台式飲品店 e.g. 清玉、貢茶,但難得黎到 又想試下啲新野😅決定俾次機會哩間 try try佢🤗叫左黑糖鮮奶珍珠 少甜👍🏻值得一讚既係杯野真係唔會好甜,飲落滑身既👎🏻但可惜茶味唔係好重,重點係珍珠有一半仲係個心仲係硬硬地嫁😫!即刻sad左!為免大家好似我咁 為左滿足冒險精神 浪費左珍貴既quota 寫番個野飲既食評(事關我買之前諗住睇左食評先 點知九成都係雪糕🍦🙈)一試無妨,但唔會回頭lu😀…查看更多
赞好
TakeAway
值得回頭👍🏻
九龍城寨墨魚丸專家鱻魚湯料理
2016-10-13
今次食評係第二次幫襯,真心覺得餐廳值得推介餐廳喺正戲院對面,第一次發現佢就係為左睇戲前醫肚!第一次食完之後已經覺得除左魚湯好好飲,餐廳職員既服務態度亦值得一讚今次再去,事隔幾個月,初頭都驚水準會下降,但睇黎我多慮了我簡左兩餸魚湯米線(水餃+魚腐)男朋友叫左墨丸魚湯米線再加單叫左個冰鎮秋葵水餃飽滿,魚腐香口,墨丸入面有鮮墨魚好有咬口^^魚湯就同上次一樣咁好飲,一路食一路飲,唔口渴!秋葵配wasabi豉油,好似食緊日本魚生咁!埋單$91,都算抵食!值得一講既係服務態度!唔會吹落單,唔會俾面色,連小至我想要杯偏熱既暖水都一樣冇托手踭!係令我想繼續支持既一大原因!I'll be back…查看更多
赞好
2016-10-10
5 分钟 (Dine In)
$45 (Lunch)
城市
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice