Hong Kong | Eng
更新餐廳資料 商戶專區
搵餐廳
旅遊.訂座
OpenJobs
餐廳 + 地區/地址, 菜式/食品…
地圖

相片 (1)
失望N生氣
Feel Free To
2025-03-01
平時有食開覺得ok,知道中午時段好忙,所以叫外賣我都耐心等候。直到20分鐘後,見到店舖內既客人好多都埋單,就去問外賣得未?員工答我差不多,見到亦有其他外賣pack緊,咁我再等一等見到有出外賣但唔係我既,到30分鐘我再問,佢地問我係咩外賣,似係忘記左我個外賣,但有杯咖啡係到。過多一陣我講如未整好不如退錢,真係等左40分鐘,已經唔想食。佢地就即刻將枱面外賣Pack 好比我。返到家打開我真係好失望同嬲,塊雞扒縮哂水,細到有d過分,完全唔值$78,比之前食開細左好多。另外我叫熱咖啡,已經由熱變到凍哂,變到好難飲。我明白好忙,但應該都要著緊下外賣單吧,保持返外賣食物質素,唔係求其比完當打發我咁,而且得我一個企係舖頭等外賣,只叫左沙律,真係有需要等40分鐘嗎?…查看更多
查看之前的留言(1)
chillgirl87 絕對同意
2025-03-23
回覆
Ms WY So 唔只外賣, 堂食的效率和服務都令人失望 。
2025-03-23
回覆
or#Tm65653022 之前2位年青老闆吾係咁, 好明顯應該轉左手
2025-04-01
TakeAway
服務態度十分差
BBQ美食店
2024-02-15
我食過幾次,見好耐無食想黎食下,我住大西北都專程過黎食滿心期奇待,點知今日比個好hard feeling 我,我超級失望。第一當我到達左,有位帶眼鏡高高瘦瘦既姐姐叫我坐bar 枱,但我表示唔想,想坐座枱,而且我見到有2枱都差不多食完,就我前一面一枱客同我講佢地走啦咁我米諗住等下。但係個姐姐多番強調示意我去坐bar 枱超過3次,同我講下次book既話下次要講要枱,根住又同我講入面有張但係好細好迫(心諗我唔介意,我係想放低D袋,因為我拎住好多野)。佢仲要好大聲無咩禮貌同我講:咁你等下啦!我都跟返佢既態度同佢講好呀。然後姐姐黑我面望住我,咁唯有我都黑面對望。好啦,最出面張枱客已走,姐姐都未有示意安排我住,叫左入面幾個客換枱搬左出黎坐,者係話我聽D座枱係淨放比熟客坐而生客既一定要坐bar枱?仲要係佢地同熟客同生客2個態度黎,然後安排我坐座枱。第二當我滿心期待已久黎呢到一定要叫既海鮮(帶子、蟶子個D),我問佢今日有咩海鮮既時候,佢就話今日咩都無哂,得返鮑魚同蝦。令我好失望我其實已經唔想食想走,但我都照食簡左鮑魚同其他串燒小食。(心諗我打電話book既時候點解你唔講定話無哂D咩海鮮?如果我知我一定唔會咁遠走過黎食)第三我食完第1 round想再加野食,咁佢已經得鮑魚比我簡,咁我再叫多份,點知姐姐同我講已經無,我都無奈地笑了,咁唯有我叫飯同花膠填飽個肚。但重點黎啦姐姐同我講帶子無哂,但佢又好大聲比我聽到佢同格離D熟客講有帶子喎,咁我唔知係米要book既時候講要留?定佢針對我專登同我講無啦?但我以往book既時候係唔需要話要留淨知龍蝦要留。總括而言,今餐我食得好嬲好失望,我覺得佢地好過分,如果唔係佢地熟客既都唔好黎食啦~我都唔會再想黎食。…查看更多
2024-02-15
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice