Hong Kong | Eng
更新餐廳資料 商戶專區
搵餐廳
旅遊.訂座
OpenJobs
餐廳 + 地區/地址, 菜式/食品…
地圖

相片 (4)
差👎🏻
Pici
2025-09-29
吃過沙田以及銅鑼灣的分店,今天吃尖沙咀分店體驗是最差的,服務不及其他分店。前菜叫了青口,沒有跟空碗放殼。成隻碟都係青口殼,都沒有幫我換碟。水要舉手示意才幫你加,不會主動。呢啲係銅鑼灣分店係跟得好足的。食物來講,我叫了牛肉芝士肉醬千層麵,賣相似嘔吐物,焗得很差,焗到出曬水,淋到無咬口,啲千層麵淋到一patpat,好難食,口感就係唔知食緊乜,因食過其他分店 所以感受到個分別差幾遠無論是服務還是食物質素都很差。…查看更多
千萬不要去食!又貴又難食
Good Luck Da Pai Dong
2024-10-02
劣食!叫佐麻辣雞煲、酸辣粉、水煮田雞、青椒炒肉絲,無樣掂。等佐15-20分鐘上酸辣粉,個酸辣粉只有粉..無芫荽無肉碎無榨菜!?味道只係辣椒油加黑醋 this all。完全唔夠味!然後再隔咗15分鐘 ,我碗粉都食到七七八八,先上雞煲 ,又係無味無道,價錢貴但份量極少!好似白烚完雞件再撈埋啲汁咁。又再隔10分鐘左右,青椒肉絲到了,一般般 不過不失 中下。個水煮田雞真係夠膽死係再隔20分鐘先上到枱,仲要真係好難食!我每食川菜都會嗌田雞!我未食過咁難食的!田雞肉超級無敵柴!又係白烚完放上去,烚到過曬龍!埋單五百幾,拍爛當!千奇唔好去食!如果唔係祝你好運……..…查看更多
loloholun 可以新開張,佢哋厨房未搞掂啫,遲啲可能會好啲😁
2024-10-28
回覆
寫咗三次食評都冇批😠唔俾人比差評?
Ah Yat Harbour View Restaurant
2022-02-15
因為想去慶祝生日,想揀間海景餐廳但係嚟到發現呢度嘅海景麻麻都係露天海景餐廳爽啲。因為唔想諗揀咩食物,所以揀咗個$688+10%lunch set,海蜇加一舊燒肉⭐️⭐️海蜇勁重麻油味,燒肉正常龍蝦頭牛油果黑松露燒帶子沙律⭐️龍蝦正常,燒帶子幾香,本人不食松露同埋牛油果所以唔覺得好食魚翅⭐️勁腥南非鮑魚冬菇生菜⭐️鮑魚太淋無趙頭,仲有啲鹹連鮑魚都令我失望紅酒燴牛尾⭐️⭐️牛尾仔淋 舊薯仔成個套餐最佳叉燒蛋白炒飯⭐️⭐️⭐️街坊酒樓質素 正正常常最後係甜品⭐️⭐️⭐️两塊腰果餅仔 椰汁紅豆糕桃膠雪耳碗糖水無味的⋯連糖水都吾掂⋯總結 伏 冇下次比呢個價錢呢啲質素..我食樓下間酒樓唔好?同埋如果真係想睇海景係k11隨便一間餐廳 個海景都靚過呢到…查看更多
相關食評
30日內同一位會員在同一間餐廳提交的食評
$688 lunchset
$688 lunchset
2022-02-13
因為提早慶祝生日想揀個海景餐廳,但係嚟到發覺呢個個海景吾係話好靚如果真係想睇海景 建議搵翻啲露天既,一坐底店員就俾咗幾個餐牌我,有點心紙,有lunchset 因為吾想諗叫乜食物 所以揀咗個最Basic既 $688set 另外加一。一開始上咗海蜇拼一舊燒肉,海蜇好重麻油味 個人唔係好喜歡燒肉正常。龍蝦頭牛油果黑松露帶子沙律因為我自己係唔食牛油果同埋松露所以我淨係食帶子龍蝦沙律 普通。魚翅,好腥。南非鮑魚冬菇生菜罐頭鮑仲好食,冇諗過鮑魚都令我失望紅酒汁煮牛尾個牛尾煮得好淋 但係食到呢度已經完全唔想再食任何野,只有旁邊舊薯仔入到口叉燒蛋白炒飯正常,食唔落,唔想浪費,打包最後係甜品椰汁紅豆糕 兩塊餅仔 一碗桃膠雪耳糖水甜品都好普通,中下總結 688+10%一位 服務態度好 店員經常幫加茶但食物方面 比呢個價錢我寧願去K11是但搵間露天海景餐廳食無下次 以上純粹個人食後感 勿插…查看更多
慶祝紀念
Birthday
相關食評
30日內同一位會員在同一間餐廳提交的食評
寫咗三次食評都冇批😠唔俾人比差評?
城市
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice