幫襯左呢間野3,4次真心欣賞餐廳有認真整野食但今次嘅體驗係極之差!!!但老闆嘅態度係令我唔會想再黎食1. 食到咁上下會有人問:要唔要加甜品,差唔多90分鐘要埋單,我望一望鐘係8點3(bk jor 7點枱) 2. 甜品黎到差唔多食完會有人問:埋左張單先90分鐘要交枱,全程望住你幾時肯走(Wtsapp bk枱時係完全無講用餐時間只限90分鐘)之前食過呢間幾次都無試過俾人咁樣催, 唔明點解有位嘅情況下仲要咁樣催人交枱之前黎食嘅時候都覺得小店難做,所以有機會都會帶朋友黎食支持下,真心好失望!要支持都支持想帶好食物同好嘅用餐體驗俾顧客嘅餐廳而唔係趕人走嘅餐廳…Read More
None Two Three
2024-01-30
Like
laulaulingling
如果限時90分鐘,佢响1小時15分問你有無嘢要加,準備埋單,好正常吖🤔
5OC110
除非有客等緊位,如果唔係我唔明點解要趕客走。呢啲翻檯文化不能認同
LvKy
重點是book枱時冇講明限時90分鐘,負責任的餐廳會講明,讓顧客衡量要不要book枱(因為有啲顧客想坐耐啲傾偈,就不會選擇有限時的餐廳)仲要冇客等位都咁樣趕人走,不合情理
laulaulingling
係人哋無講,定係佢無理人哋講過?🤭
sillysushi
係呀重點係佢無一開始同我講清楚!之前幫襯過幾次都無咁樣講過限時,根本唔知佢有咁嘅規矩,當問佢幾時有咁嘅規矩時餐廳嘅態度係佢地一直都有咁寫係門口,怪番係我唔知咁🤷🏿♂️
laulaulingling
實不相暪,當日我喺佢隔離大枱(我係知到用餐時間90分鐘的) ,你哋兩位叫咗好少嘢,食完之後坐咗好耐,無再嗌嘢。我諗人哋打開門做生意,間舖係佢嘅,過咗時比唔比你繼續坐落去佢有權話事呀。90分鐘唔夠你坐咪唔好嚟囉。錢係你嘅,你可以揀適合你嘅舖頭,人哋無義務遷就你。
2024-01-30