Hong Kong | Eng
更新餐厅资料 商户专区
找餐厅
旅游.订座
OpenJobs
餐厅 + 地区/地址, 菜式/食品…
地图

相片 (5)
俾女女既驚喜
Tousen Japanese Restaurant
2021-08-20
今日突如期來諗住食個lunch.一坐低即刻諗起呢度有得自制相片做心太軟。但要前一日預約。。。女女勁like mirror .所以膽粗粗問下無預約有無現貨。。。是但一個都ok🥰個女仔勁好人。即刻整一個俾女女。佢真係勁開心驚喜❣️眼見身邊幾枱人都有訂呢個甜品。每個黎到時都十分驚喜🥰日本野水準ok呀❣️因為一路食一路俾個女勁吹快d食上甜品😂🤣所以無試太仔細。但環境服務真係無得頂🙌個女走時話要下次黎食齊甘多個喎😂🤣…查看更多
赞好
检举
一試難忘
Raku Teppanyaki
2021-08-02
由於好鍾意食龍蝦🦞經朋友介紹下就試下呢間龍蝦好出名既鐵板燒🍽見到open-rice book位有折。又係我最愛既鐵板燒同埋龍蝦🦞所以就膽粗粗試下😏店鋪精緻,大廚叫樂師父雖然大大份外表有d冷酷,但非常細心平易近人🥰交談下知道我鍾意食龍蝦🦞佢即刻推介佢地個龍蝦餐。。。每一個餸都細心介紹😍用心係我面前煮俾我食😘佢地既餸唔係普通煮完就上碟。而係每一個餸都用心擺設❤️‍🔥有估唔到既份子料理加入❣️又放火🔥又出煙💨最岩我呢d港女相機食先🤫🤭其實一人份量對我黎講非常足夠直情爆肚狀態😮‍💨但每一味海鮮都係勁鮮甜🤤十分出色😼其中一樣海膽非常出色😻樂師父可以將海膽做成醬汁😝混係不同食材裡面🥰真係味味菜都食出驚喜🤪講到我最愛既龍蝦🦞簡直係crazy🥳🤩新鮮龍蝦加厚厚芝士再加海膽醬汁😱😱😱鐵板燒完出嚟簡直令我畢生難忘🤠🤡👍👍👍其他都唔駛點講🤭一個字~正🉐🈴🈵💯最後仲要有埋八達通用消費券😏呢餐真係多謝哂啦🤣😂🤣😂🤣😂溫馨提示:冷氣真係有d勁,好彩我不嬲都有外套係身。。。。但亦好彩有勁既冷氣🌬🌬走個時身上完全無鐵板味😁搭車嗰陣時唔使尷尬😜…查看更多
赞好
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice