星期六本來想食個扒餐,不知是不是疫情關係這裡的員工好似好不想做你生意,我坐低咗30分鐘都沒有服務員來點餐,終於有人來點餐我點左個豬扒餐結果出來是牛扒,我想問個員工有沒有得換,這個服務員同我講話冇得換,算啦冇得換就照食啦,不知是不是這裡換咗廚師連塊普通牛扒都可以煎到過熟這一刻真是連想繼續食的心情都冇,到咗埋單的時候個收銀女工亞琪黑口黑面好似我欠佢好多錢,雖然我不是你們這裡的熟客,但我平時嚟知道你們這裡的員工會有熟客私底下打賞比你哋雖然我沒有打賞比你們,但作為服務性行業應該對客人一視同仁要笑面迎人,難怪呢個餐廳出品同服務越嚟越差並不是無因,今時今日咁樣的服務態度真係遲早執,請問有沒有知道這裡投訴電話號碼同知道呢間餐廳老闆是誰。…Read More
Like
Manchester
你都好有耐性等咗三十分鐘先叫人。 昨嘢都唔好作得咁離譜
kkkmmm123456789
唔係老作㗎,個個服務員掛住招呼班熟客,點會有時間嚟招呼你一個生客,我又唔會好似啲熟客識得打賞比班服務員
錢多多7607
光頭個個咪係收銀個老公囉!老婆對老公客氣都有問題嗎?我唔係打手,我係其中一個服務員,唔知唔好亂九講啦!唔該
kkkmmm123456789
即是同黨啦,仲衰夾埋一齊嚟損害公司利益,光頭佬係個收銀個老公,講都唔信啦,光頭佬眼看起碼有六十多歲,就嚟可以做佢老豆,個女工望落應該三十六左右,你哋餐廳啲新移民女工喜歡搵啲細伯做老公,似足前幾日個單新聞餐廳女主角搵細伯包養,難道你餐廳個收銀亞姐都有呢種嗜好
kkkmmm123456789
再講你哋呢間分店只係識熟客,出品服務差又唔係得我一個人講,老細請埋你哋班倒米壽星等住執吧
HinHo7257
今日食完 唔會再食 見你食哂 就係咁收你啲碟 仲有人未食哂架 係身邊行泥行去 係咁望 比人都有壓力啦 8點幾 你話10點先收工 唔使咁呀 咁趕 仲話收碟係佢職責範圍 仲要啤返我地添 。眼見8點都係坐唔爆 空空如也係有原因
kkkmmm123456789
因為佢哋遲咗下班係冇加班錢,同埋呢間野專門招呼熟客仔,啲唔靚的貨就賣比生客,靚的貨全部比熟客同個過收銀亞琪壟斷左,基本上我哋食到的扒餐都係最差的材料。
2022-03-19
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)